reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
witam sie z rana...
u nas dzis normalnie zimno!!! jak jest 17 stopni to gora

u mnie jest 21 ^^ wreeeeeszcie!!!

pisalam rano do MLODAM, ale niestety ma 1 kreske...poczekamy do wtorku,moze @ nie przyjdzie to zatestuje jeszcze raz ja nadal trzymam &&&&&&&&&&&&

no to trzymamy dalej! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
póki nie ma @, zawsze jest nadzieja!!!! :*

maran - jaka ta Twoja córa słodka!!!!!!!! <3 aż się nie chce wierzyć że może być łobuziarą ;)
lor - mały przystojniak :> to foto z poziomu podłogi z piłką mnie powaliło
proszę ucałować maluchy od badylkowej cioci ^^

hellllloooooooł buńka, agnieszka, sol i inne dziewczyny oczywiście też :)

miłego chłodnego dnia życzę i na razie uciekam :)

Witajcie dziewczynki!

Witam też nowe staraczki - super, że jest nas coraz więcej! :-):-):-)
Lorelain i Maran - atha - piękne bobasy macie! :tak::tak:
Mamusia - trzymam mocno kciuki za Wasze starania - obyś już niedługo zobaczyła cudowne ||

Mlodam - trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła! Wszystko jeszcze możliwe! ;-);-)
Wisieńka - powodzenia na rozmowie z kierownikiem - nie martw się. :-) Będzie dobrze, zobaczysz!
Sol, Bunia, Agnieszka.kk, Burza, Nagapalma, Badylinka i wszystkie forumowiczki - CZEŚĆ! :-):-)

Chyba dziewczyny gdzieś poznikały. Tymczasem ja na chwilę też uciekam, pora się trochę poruszać w ten chłodny dzionek. :-)
Miłego popołudnia, zajrzę wkrótce!

Wróciłam z baseniku i powiem wam.... TEGO MI BYŁO TRZEBA. Musze kupic tylko sól fizjologiczna bo mnie oczki szczypią. Kupię karnet na lipiec i będę sie moczyć jak gin nie zabroni. Na małym basenie były lekcje dla dzidziusiów i powiem wam rozkoszniaki.
Lor śliczny Mati i podobny do siebie. Wygląda na starszego niż jest.
mlodam mam na 8,10 i jak o tym mysle to dreszcz mnie przeszywa
mary, badylinka witajcie. W weekend zwłaszcza pogodny zawsze jest mały ruch na BB co świadczy o tym, ze dziewczyny spędzją rodzinny weekend. Ja też znikam. Miłego popołudnia.
Jemy obiadek a po meczu spacer bo nie jest dziś za goraco. Potem po Maćka na dworzec. Dobrze, ze już wraca bo nie lubię jak go nie ma w domu.
No papatki

no też tak może być :)
a ja siedzę i czytam fora różne i strony i zastanawiam się co i jak... nie chcę zapeszać, nie chce się na razie napalać aleeee...
vt8ke92944vvya1q.png

ciekawe co z tego wyniknie...

a jeśli chodzi o moje testowanie to powiem Wam szczerze że przestałam się nastawiać. Zupełnie nie czuje tej ciąży, nie nastawiam się na || kreski tylko czekam na @

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry