reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

dziewczyny ja tez czekam... Kiedy to sie w koncu zacznie. Dzis rano wstalam taaaka spuchnieta. W upaly tak nie puchlam. Nie moglam zginac palcy u rak bo mnie bolaly :-(
Ja chce juz urodzic!!!
Cobra moze i mi powiesz ze urodze :) Przy Ewelince podzialalo :tak: a swoaja droga skad Ty masz takie zdolnosci?? ;-)

reklama
Kasiek ja też nadal czekam:szok:
Już nawet nie patrzę na listę rozpakowanych, bo mnie to przeraża.
Rzeczywiście na koniec zostanę tu sama:shocked2:

dziewczyny ja tez czekam... Kiedy to sie w koncu zacznie. Dzis rano wstalam taaaka spuchnieta. W upaly tak nie puchlam. Nie moglam zginac palcy u rak bo mnie bolaly :-(
Ja chce juz urodzic!!!
Cobra moze i mi powiesz ze urodze :) Przy Ewelince podzialalo :tak: a swoaja droga skad Ty masz takie zdolnosci?? ;-)
jasne że urodzisz :tak:
kiedyś ;-)w końcu jak my wszystkie:-):-D
tylko kiedy.......

hejka babeczki:*
GRATULACJE dla WSZYSTKICH NOWYCH MAMUS>>>>!!!!
U mnie troszke sie dzialo...bo Letka dostala zapalenia Plucek i szpital...;:)(
nadla tam jest bedze chyba do konca tygodnia...
polakac mi sie cche bo jest taka malutka bezbronna...z tymi weflonami..:(:(
pozdrawiam:*

A mnie trochę ten ekspresowy poród przeraził.....Jak ja dojadę w razie czego na tą Karową.....To prawie 2 godziny samochodem!!!!!!:szok::szok::szok:
Agi78, cobra - nie macie co sie niepokoic na zapas, to jest 3 dziecko ewelinki, nie 1 ;) To i porod szybszy.
Ewelinko - ja sie ciesze, ze zdazylas dojechac do szpitala :)
Ewusiowe malenstwa sa przecudne - mam nadzieje, ze szybko im wyjma wenfloniki z glowek i szybko beda razem "na spokojnie" w domu ;)

Swoja droga - wiekszosc mam blizniakow potrafi karmic naraz obu piersia (no, 2 piersiami;D) - to jest dopiero sztuka. Mi na poczatku jedno dziecko ciezko bylo ogarnac, zawsze kombinowalam, jak to robia blizniakowe mamy i wychodzilo mi ze za zadne skarby sie nie da ;D

Zaczyna mi tez doskwierac puchniecie - stopy i nogi od ostatniej srody mam jak baloniki. Dzis juz chlodno - wczoraj tez bylo lepiej, a to nie znika ;D Pewno dopiero po porodzie zejdzie .. oby ;D

Cześć Dziewczyny!

Ja ciągle czekam na tą małą upartą lalę:szok:. Jutro mam termin z om i wizytę u gin ciekawe co mi powie, ja liczyłam że o tej porze to mała będzie miała co najmniej 2 tyg a tu nic i co najgorsze nic nie wróży by to się zmieniło:-(. Żadnego czopu, skurczu, nawet twardnieć brzuch mi przestał. A mała mam wrażenie że już przestaje się naprawdę mieścić, każdy jej ruch staje się bolesny, ale koniec narzekania. To i tak jej ostatki w brzuchu:-D

Wielkie gratulacje kolejnym rozpakowanym.

Witajcie;)
Czyli przepowiedziałam Ewelinie, że pójdzie rodzić wieczorem czyli dużo się nie pomyliłam;)
Jeju jak mi leci krew z nosa non stop nie wiem co sie dzieje, ale dobrze się czuję;)

Witam:-)
u nas kolejna nocka spokojnie przespana z budzeniem co 3 godzinki na cycorka:-) maluszek sobie spi spokojnie a ja mogłabym cały czas na niego patrzeć, głaskać, cmokać:tak: wczoraj miałam jakiś dziwny dzień cały czas chodziłam i płakałam co chwile dziękowałam mojemu mężowi za tak wspaniałych synków, Szymonek cały czas sie do mnie przytulał i mówił że jest ze mnie badzo dumny i bardzo mnie kocha a ja siedziałam i łzy szczęscia spływały mi po policzkach nawet nie umiałam ich powstrzymać:tak:

Załączniki

• IMG_6457.jpg
    IMG_6457.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 55
  • IMG_6422.jpg
    IMG_6422.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 61
  • IMG_6423.jpg
    IMG_6423.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 49
  • IMG_6464.jpg
    IMG_6464.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Witajcie;)
U Nas wszystko oki;) Mały nadal grzeczniutki pięknie je i duzo śpi,aczkolwiek ma juz dłuzsze przerwy czuwania.Coraz wiecej sie rozglada;)Dziś po nocy była wielka kupa;o,Pierwszy raz nam sie zdazyło ze przeleciała bokiem i wsio było do przebrania:p.Zastanawiam sie czy juz moze pampki te 2-5kg są za małe czy to był pojedynczy przypadek:p Bylismy wczoraj na ur ""teściowej"" pochłonęłam kawał tortu czekoladowego,moze po nim sie tak przeczyscił;o Ale nie mogłam sie oprzec:p W zasadzie nie stosuje zadnej diety ,jem w sumie wszystko od poczatku i mały sie nie pręży ani nie płacze jakoś inaczej więc go nie bd rozpieszczała;)
kajdusia-super przetłumaczenie,ze to ostatnie dni które mozesz do woli przeznaczyc Piotrusiowi.
dziewczyny-przesłodkie szkraby,nie mogę sie napatrzec;))) Tylko schrupac;)
paulka
-Igusia pewnie była gościem nr 1;))) Podziwiam Cię za odwagę;)

ostatnio było w tv o puchnięciu nóg i przeciwdziałaniu temu;) Powinno sie moczyc nie w zimnej lecz ciepłej wodzie,moze spróbujcie?
karo,wiz-Wiem co czujecie przed wyznaczonym terminem cc,tez miałam stracha na max a łzy mi ciurem leciały ale jak juz byłam w szpitalu na przedporodowej to wsio przeszło,liczyło sie tylko to ze za moment ujrze swojego syna;)No i nie bd wymęczone porodem sn zakonczonym cc a to bardzo wazne,lepiej sie do tego podchodzi i lepszą ma sie potem formę;)
gosiagro-rewelacja z karmieniem-oby tak dalej;)))Wszystko potrzebuje czasu i mam nadzieje ze Wasz własnie nadszedł;)))
Powodzenia dziewczyny na dzisiejszych wizytach--oby Wam cos przepowiedzieli lekarze,ze to tuz tuz;))))

Do góry