reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
jestem na chwile-pomalowalam 1 warstwe na bialo ,poczekam az wyschnie i maluje kolorem-mialam w sypialni lososiowy wiec nie trzeba 2 razy bialą.
LOR- mysle,ze nie ma co testowac-poprostu sytuacja z tata i tesciowa swoje zrobila i dlatego sie spoznia...
ZAPMARTA- cześć,ja tez wierze,ze to pozniejsza owulka u Wsieńki:tak:a tesciowa z Poznania wiec nie mamy daleko..a Domi juz praktycznie zdrwy,ale inhalacje daje Mu jeszcze przez 2 tyg bo tak kazala pediatra

SERGEEVNA- witam Cie kochana-no tak remonty to fajna sprawa i mysli mozna czyms zająć-fajnie,ze przeprowadzka sie szykuje-gratuluje!!
AGNIESZKA- TY dzis wolne??

MARYLKA- cześć;-)jakoś sie trzymamy ,ale najciezej bedzie na pogrzebie.....

Cześć Szkraby moje :laugh2:

motylek - gratuluję fasolki!!! Czekam na zdjęcie teściku :tak:

mama - buziaki Kochana moja :* Widzę, że remont wrze i bardzo dobrze - nic tak nie poprawia samopoczucia jak odświeżone wnętrze :tak:
lorelain - dziękuję za kawusię, przydała się, bo od rana przysypiam :sorry:
malapralinka - mi też się nie chce do pracy, a mam jak zwykle na popołudnie :dry: więc wszystko jeszcze przede mną... :dry:

U mnie wczoraj decyzję podjęliśmy, że wyprowadzamy się z naszej wioski do miasta w końcu... Nie ma mowy, żeby G. musiał mnie ciągle przywozić do rodziców :dry:

Uważam , że słuszna decyzja .... tobie zależy na tym aby pracować i G też, ale z drugiej strony ja mu się nie dziwie, że codziennie nie chce mu się dużo wcześniej wstawać, a ty jak masz na drugą zmianę to pół dnia tracisz czekając u rodziców. Myśle , ze to będzie zmiana na plus i pomoże wam ustabilizować życie.

nagapalma - o jej to faktycznie nie ciekawie, przytulam i oby gastrolog coś poradził.

Dziewczyny ja się cały czas poważnie zastnawiam nad otwarciem czegoś swojego, Marylka - czy mogłabys mi dac jakieś rady odnosnie własnego sklepu? ... bo ja sie zastanawiam nad sprzedąża samych ubranek z UK :dry:

Ewelina - najbardziej ciekawa jest ta uwaga końcowa, fuuuuuuuuuj wypić nasienie

Ostatnia edycja:
Dziękuję Dziewczynki za dobre słowo :laugh2: I w ogóle mieliśmy grilla w sobotę ze znajomymi ze starej firmy... G. sam jechał po nich autkiem i później okazało się, że w trakcie jazdy do domu do nas wytoczyła się pewna dyskusja o której dowiedziałam się "niechcący" kiedy G. poszedł po coś do domu i zostałam z kolegami sama... :laugh2:

Otóż G. wygadał się kolegom, że w przyszłym roku zaprasza ich na... ślub... NASZ ślub... Nie wiem, ile w tym prawdy i biorę to z przymrużeniem oka, oczywiście nie przyznaję się też do tego, że coś "wiem"... Ale za równe 3 tygodnie mamy z G. małe święto - "stukają" nam 2 latka :laugh2: więc kto wie, może szykują się oś... Nawet nie napiszę, żeby nie zapeszyć :tak:

mama no właśnie czekam na telefon z agencji.Ostatni tydzień moja firma znowu przestój miała i nie wiem jak będzie w tym tygodniu.Poczekam do 12tej(mojego czasu)jak nie zadzwonią to sama zadzwonię i spytam co dalej...:-/
także idę się w razie "w"przygotować,makijaż zrobić bo jak zadzwonią to torba w łapkę i do pracy a jak nie to jeszcze do was zajrzę:))

sergevna witaj kochana:))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry