Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a tesciowa z Poznania wiec nie mamy daleko..a Domi juz praktycznie zdrwy,ale inhalacje daje Mu jeszcze przez 2 tyg bo tak kazala pediatraCześć Szkraby moje
motylek - gratuluję fasolki!!! Czekam na zdjęcie teściku
mama - buziaki Kochana moja :* Widzę, że remont wrze i bardzo dobrze - nic tak nie poprawia samopoczucia jak odświeżone wnętrze
lorelain - dziękuję za kawusię, przydała się, bo od rana przysypiam
malapralinka - mi też się nie chce do pracy, a mam jak zwykle na popołudniewięc wszystko jeszcze przede mną...
U mnie wczoraj decyzję podjęliśmy, że wyprowadzamy się z naszej wioski do miasta w końcu... Nie ma mowy, żeby G. musiał mnie ciągle przywozić do rodziców![]()

I w ogóle mieliśmy grilla w sobotę ze znajomymi ze starej firmy... G. sam jechał po nich autkiem i później okazało się, że w trakcie jazdy do domu do nas wytoczyła się pewna dyskusja o której dowiedziałam się "niechcący" kiedy G. poszedł po coś do domu i zostałam z kolegami sama...
więc kto wie, może szykują się oś... Nawet nie napiszę, żeby nie zapeszyć