reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziękuje wszystkim za życzenia:-):-)

ZAPMARTA spieszyłam się do pracy i nie miałam czasu wam wszystkiego opisać.

Nie wstawię narazie fotki, bo (jak wczesniej pisałam) nie mam kabelka od aparatu.

Z mojego planu nici. Tak się cieszyłam, że jak tylko zobaczyłam II kreseczki na teście to za telefor i do Artka. :-D A buciki mu dam jak przyjdzie.
Na stronie 2197 zrobiłam ci ładny rysuneczek, mam nadzieje, że ci się spodoba :-)

reklama
witam w ten pochmurny deszczowy dzień rano byłam w pracy i u dziadka jak wróciłam cała mokra byłam i się położyłam i zasnełam hihihi dopiero wstałam
co tam słychać w szerokim świecie??

motylku gratuluję :-)

Maryla, widzę, że masz nowy suwaczek. Mam nadzieję, że czwóreczka będzie dla ciebie szczęśliwa !!! Oszczędzaj żołnierzyki;-):-) niech się hodują.

mama, no no, ale cie wzięło z tym malowaniem. Ale takie odświeżanie jest potrzebne. Nas też czeka malowanie sypialni, ale to bliżej jesieni, jak naprawią dach. Mam zaciek na suficie i dopóki nie naprawią, nie ma co malować.
ZAPMARTA- no wzielo mnie na malowanie-musialam troche za walkiem "zatesknic"
bo po salnie i kuchni mialam dość ,ale juz ochota wrocila i daje czadu:tak:

Mama - Dzięki za &&&& i mam nadzieję, że będzie tak,jak mówisz i te 2 tyg zlecą :-)Najbardziej dziwi mnie to, że nigdy nie miałam tak wypchniętego brzucha, jakbym się kapusty nażarła:-D a ja prawie nic nie jem ostatnio - tym bardziej kapuchy;-)

MONISIA- nie wiem czemu tak masz z brzuchem ,ale najlepiej nie szukac objawow tylk w miare cierpliwie czekac

LOR- jak tam Mati-oddal co trzeba do nocnika???;-)

BUNIA- super ,ze robisz cs na pprawe nastroju

MARYLKA- no to bedziemy testowaly po sobie;-)

lece malowac bo juz biala wyschla:tak:

Buniu 3maj się!!!! Do jutra już niedługo;-) my wszystkie trzymamy &&&&&& za II kreseczki:-)
Mama - czekać to muszę, ale z tą cierpliwością trudniej;-)

Ostatnia edycja:
LORELAIN pewnie, że mi się podoba. dZIĘKUJE!!:-) Jeszcze to do mnie nie dotarło.

A co u was?

Dzięki dziewczyny, trzymajcie kciukasy :laugh2: Jestem mocno podekscytowana... :tak: Chociaż też mam wątpliwości, bo ostatnio coś kruchawo u nas było z finansami i nawet nie wiem, za co on miałby pierścionek kupić?... :sorry: A że oboje mamy dostępy do swoich kont, to pewnie bym zauważyła jakieś "dodatkowe wydatki"... Chociaż, kto wie?... Może jeszcze nie teraz w lipcu na rocznicę, ale ogólnie planuje "to" na ten rok jeszcze?... :laugh2:

Motylku, jak byś chciała się pochwalić teścikiem, to może wyślij MMS-a do którejś z dziewczyn to wstawi fotkę na wątku! :tak: :laugh2:

mama no mało tego że będziemy testować jedna po drugiej to i rodzić też tak będzieby bo przecież obie zamówiłyśmy u bociana 2 krechy :)

Sergenevna :) dobre :):):):):):):);-) no i mam nadzieje że Grześ Cie miło zaskoczy

ale jestem dziś zamulona tak jakbym sie obudzić nie mogła masakra jakaś

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry