reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

reklama
Kube wyciągali vacum i zrobił się krwiak w tym miejscu,który miał się wchłonąć ale zamiast tego doszło do zwapnienia , na szczęście to nic poważnego a guzek się schowa jak urośnie głowa ;)

Aniu moj Oli mial wiadomo ogromne gozy po porodzie przez vacum, ktore znikly po kilku dniach... a gdy mial okolo miesiaca wyskoczyly mu 2 duze gozy na gorze glowki i same sie wchlonely po kilku tygodniach... takze mysle ze u Twojego Kubusia to tez tylko kwestia czasu... a co ja sie nabiegalam po lekarzach i martwilam strasznie ale nic sie z tym nie dzialo... a Oliverka ani to nie bolalo ani mu to nie przeszkadzalo ;-)

wiem dlatego się nie martwię , konsultowałam to z kilkoma pediatrami i wszyscy mówią zgodnie to samo :-)

mary to Madzia miała niespodziankę z tą zamianą :tak: , współczuje jej dla mnie jest nie do pojęcia musieć płacić za poród rodzinny , u mnie w Tarnowie płaci się tylko za odzież dla partnera jakieś 50zł , zresztą mysłałam że to niezgodne z prawem :szok::szok::szok:
mam nadzieje że sterylizator dotarł, jak będe w PL w lipcu to jej jeszcze coś podeśle ;-)

wiem ze malo nasz pisze ale mam nadzieje ze dostane szybka odpowiedz a wiec....

mały od2 dni robi duzo kupek.... bylo by ok ale one sa rozne... raz twarda pozniej rzadka. ... zielona, normalna... nie dawalam nic nowego do jedzenia w kupce widze i buraki i brokuł i marchew <to co jadl> do tego marudny no i ząb wyszedl wczoraj i na dniach kolejne dwa wyjda :( ... czy to mozliwe ze te kupki od zebów ???? do tego z rana ma jakby biale wargi od srodka po pierwszym piosiłku zmniejsza sie a okolo południa wcale nie ma ... wycieralam myłam i to nie schodzi wiec to nie mleko ... poczytalam w necie ze od zebow moga byc zwiekszona ilosc kupek <ale rozne?? > no i bakterie cos tam moga pojawic sie w jamie ustnej ? :| dodam ze nie goraczkuje.....
dzis zapisalam sie do lekarki ale dopiero na 16 ;|

Co do kupek, to my tez mamy ich wiecej ostatnio 3 - 4 razy dziennie. I za każdym razem w innym kolorze. Od czerwieni/ szarości - po zielenie. Cała tęcza, w zależności od tego co jadła. Z tego co zdażyłam się zorientować to raczej normalne.

CO do buzi to nie pomoge. Zębów jeszcze nie mamy.

I po szczepieniu:-) Igorek był sam z tatą i znióśł wszystko dzielnie
7,5 miesiąca
waga 8,600 kg długośc 70 cm
myślałam że cięższy jest ale waga spowalnia widzę :-)

cleo to super że wszystko zniósł ładnie:tak:

małej właśnie odpadł strupek z nosa(ten najgorszy) no i nie ma nic ... jestem szczęśliwa, jeszcze dziś i jutro doatanie antybiotyk i mamy spokój:-)

reklama
Do góry