reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

lopop to super gratuluje dobrych wiesci

Pajkaa a no właśnie, jak zaczynalam staranka to myslalam ze testy owu pokazują na 100% owulacje bo strasznie chciałam celować w synka, teraz jak się wybiore do ginki to poprosze ją o usg, żeby zobaczyła czy coś się dzieje w tych moich jajnikach, z monitoringiem będzie chyba gorzej bo ona przyjmuje raz na tydzień (a to chyba musi być częściej?), u nas jest tylko trzy możliwości wizyty, ta ginka do której chodze, przychodnia bez usg i lekarz którego usg ma chyba tyle lat co ja w każdym razie wygląda jak stare radio.

.
[/QUOTE]

nie martw się ja tez tak myslałam na początku dopiero jak mierzyłam tempkę do tego testy to się zorientowałam, ze cos jest nie tak.
Tak jak pisze Erba idz koło 12 dc i wtedy będziesz wiedziała czy rośnie a potem tydzień później zobaczyć czy pękło. Zawsze mozesz się dogadać z lekarką bo zrobienie usg to kwestia 5 minut bo tylko sprawdzi czy pękło czy nie.

reklama
może tak by bo moje naprawdę były piękne, tłuste i grube na testach owu, obyśmy wszystkie starające się niedługo zobaczyły takie na testach ciążowych,

Wiecie co moje dziecko ma specjalny talent do psucia zabawek dwadzieścia minut temu wyskoczyłam do biedronki kupiłam jej wędkę a ona już zepsuła.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
maćku jesteś jeszcze????
Jestem:tak:

a wiesz że moi uczniowie z 6 najlepiej napisali sprawdzian 6-klasisty w gminie chociaż takie dobre wieści
Gratki! A jaka srednia punktow?

nie martw się ja tez tak myslałam na początku dopiero jak mierzyłam tempkę do tego testy to się zorientowałam, ze cos jest nie tak.
Tak jak pisze Erba idz koło 12 dc i wtedy będziesz wiedziała czy rośnie a potem tydzień później zobaczyć czy pękło. Zawsze mozesz się dogadać z lekarką bo zrobienie usg to kwestia 5 minut bo tylko sprawdzi czy pękło czy nie.
Zgadzam sie, ze trzeba sprawdzic nie tylko, czy pecherzyk jest, ale tez czy peka:tak: Ja zawsze mialam piekny pechol i wykres temperatur dwufazowy, a owulki albo nie bylo, albo byla "wybrakowana":no:

wiesz tu ktoś pisał że jak masz prl wysoką to testy owu zawsze wychodzą z 2 krechami
Ja jak mialam wysoka to mi nie wychodzily:no:

ja to w ogule mam taką obawę przed torbielami bo czasmi tak mocno boli mnie dól brzucha że jak wstaje to padam odrazu na kolana bo mam wrażenie, że mi się brzuch rozrywa, ale chodze do lekarza mówie a oni swoje, żaden z nich nie potraktował mnie z tym bólem poważnie a jak byłam w ciązy i leżałam w szpitalu to byłam na konsultacji u chirurga i jedyne co mi powiedział to to, że jak będzie dalej tak bolec to będziemy ciąć, a ja byłam wtedy w trzecim miesiącu w życiu nie zgodziłabym się na żadna operacje.

reklama
ja to w ogule mam taką obawę przed torbielami bo czasmi tak mocno boli mnie dól brzucha że jak wstaje to padam odrazu na kolana bo mam wrażenie, że mi się brzuch rozrywa, ale chodze do lekarza mówie a oni swoje, żaden z nich nie potraktował mnie z tym bólem poważnie a jak byłam w ciązy i leżałam w szpitalu to byłam na konsultacji u chirurga i jedyne co mi powiedział to to, że jak będzie dalej tak bolec to będziemy ciąć, a ja byłam wtedy w trzecim miesiącu w życiu nie zgodziłabym się na żadna operacje.
No to wspolczuje...
Ale torbiele to by chyba na usg gin widzial, nie...?

no to też ładnie

co nie zmienia faktu że jestem odpowiedzialna za ewaluację i odwlekałam od kwietnia jak mogłam tę papierkową robotę no ale w końcu czas się za to zabrać
Te papiery sa w tej robocie najgorsze...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry