Witam porannie
Gosia***-Współczuje całej tej sytuacji z małą!Zachowałaś zimną krew!Dobrze ze tak sie to skonczyło,rzeczywiście chwila moment i tragedia gotowa/Zyczę duzo zdrówka niuni i Wam
Paulka jeszcze raz dzięki za info

Niestety,ale pojde tam dopiero w przyszły piatek bo wizyte u gina mam w czwartek za tydzien a nie mam jesio tego zaswiadczenia.Nie chce dziś do niego iść bo o pierwsze za wczesnie po drugie szkoda mi stówy;o.I tak juz w tym miesiącu kasy nie dostane tylko w lipcu to nie spieszno,a w nastepny czwartek mam wyznaczona wizyte to mnie zbada itd i wezme juz recepte na tablety anty bejbi

to i zasw wezme.Hehehe zaszalałas z zakupami

)))
Ja zaszalałam jak sie po dwóch dniach od wyjscia ze szpitala zameldowałam w cukierni ''SOWA""Jak nienormalna jakaś,120zł wydałam na ciasta i torcik dla gości

Cóż dieta cukrzycowa zrobiła swoje ze mi się łakomstwo włączyło na max
mama-czerwcowa-jak nocka małej?
gosiagrosuper ze juz po pierwszym spacerku
cobra- moze i jak sie cos saczy to się rozkręci i nie bd musiała miec masazu i balonika,chociaz on(balonik)ponoc nie boli.Ale zawsze lepiej jak sie samo ruszy

zd
ec Ty rzeczywiscie nie masz czasu na poród

Ktoregoś dnia w drodze do albo z pracy Cię chyci

pa
ula-Podziwiam Cię za podchodzenie do egzaminów,ja nie miała bym głowy do tego,ale jasne ze trzeba a nóż widelec sie uda i bd miała to za sobą.
Asencja-3mam kciukasy zeby to BYŁO TO!!!!Juz czas na Ciebie

Obys dzis Tuliła malenstwo w ramionach
Kajdusia-wykorzystaj ten czas na maxa!!!!!To juz ostatnie podrygi

)
wiz ,,,, karo-Powodzenia!!!!Nastał Wasz czas.Szybkiego powrotu do formy po cc i zdrówka dla dzidziolków:***
U nas nocka przespana

) od 23.30 do 5.30.Teraz mały śpi po drugim karmieniu

Obudzi sie,pocyckamy i na sacerek.Dziś ładna pogoda to pospacerujemy ze 3h