reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Lorelain ciesze sie z postepow synusia, oby tak dalej :-)

Ja spadam bo moj towarzystwa potrzebuje, idziemy sobie wlaczyc jakis film. Buziaki do potem :tak:

reklama
wisieńka, dobre wieści !!!

bunia, przecież do domu ich nie biorę. Jak mam go rozdeptać to wolę go wywalić z drogi na trawę. Pokazuję Karolkowi, że nie wolno deptać ślimaków, ale on nie podziela mojego zamiłowania do zwierzątek wszelakich. Moje koty też biedne...

Zapmarta, ja robię dokładnie co Ty, nawet jak pająkaw domu znajdę to biorę go za łapki i wyrzucam za okno, ślimaczki są zbyt cudne by je traktować buciorem. Mrówki omijam, by im nie zakłócac mrowiska i pracy :-D:-D:-D myszki chwytam za ogonki i poganiam w inne miejsca, psy, koty, ptaki dokarmiam itp.itd. Czyli też jestem krejzol :-D:-D:-D:-D:-D:-D

JAEWA, miłgo seansu ;-)

iwonka,mama tak zrobię:tak:.cały czas czuję się ,jak przed @ z nerwami,to sobie wyobraźcie:szok::wściekła/y::szok:
mama masz 2 pw:tak:
nagapalma &&&&&&&&&&&&&&!!!
wisienka&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!
lor witaj:tak:
bidulku mój Ty kochany tulam mocno i mam nadzieje że @ w końcu zawita
SMS od Wisieńki - wyszłam od niej Dzidziuś ma 6 tyg i mówi ze ze względu na nieregularne cykle moze tak być. Mam przyjść za tydzień żeby sprawdzić jak rośnie. Wszystko w porządku jezeli chodzi o ciąże nie ma zagrożenia. Modle sie teraz żeby fasolka rosła i za tydzień była wieksza
superasko :):):) ekstra Wisienka że wszystko ok :) a dała ci l4????

Ja mam dzisiaj podły dzień:( :-( Jest mi tak smutno, że nie mogę przestać płakać :-(Ale to nieważne............ Miłego dnia, ja dzisiaj raczej rozmowna nie będę........
P.S. Nie przez owu.....
tak jak juz dziewczyny mówiły tulam do cyca i częstuje lodami :) czasem każda tak ma ale jutro będzie nowy lepszy dzień

dziewczyny Mati mi pięknie poszedł zrobić siku na nocnik,potem bił sobie brawo i razem ze mną poszedł wylać siuśki do kibelka i wypłukać nocnik ... matko, ale się ciesze:)... widzę światełko w tunelu

Monisia - ojej co się dzieje? ... mocno przytulam i wiesz, ze nam się zawsze możesz pożalić a my chętnie utulimy, Marylka przygarnie do cycusia a mama zrobi kakałko :tak:
gratulacje :):):):):)

kurka wodna nie nadążam za wami :(

No własnie z tym L4 to nie gadałam , poczekam za tydzień jak fasolka będzie większa to spytam. Do piatku mam L4 a poniedziałek i wtorek mam luźny to dam radę.
Tym razem gina naprawdę się spisała wizyta trwała pół godziny i odpowiedziała wyczerpująco na wszystkie moje pytania.
mam brać dalej duphaston, bo miałam te nieregularne cykle. Pol strasznie się cieszył , ze jest oki. A ja troszkę mniej zestresowana
Jade teraz na zakupy bo mamy coraz większe echo w lodówce a ja na nic nie mam ochoty. Może nabiore na coś w markecie. No mam na botwinke!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny jestem w domu i sle wam WIELKIE DZIĘKUJĘ ZA KCIUKASY. Pani doktor stanęła na wysokości zadania. Jesli chodzi o ciążę jest jak pisałam w porządku i nie dzieje się nic niepokojącego. Dzwoneczek ma 6 tygodni , nie widac żadnych patologi, jest juz takie jakby zgrubienie z którego najprawdopodobniej rozwinie sie dalej, Liczyłyśmy możliwość zajścia i wychodzi, ze 18 a wtedy było przytulanko. Wszystkie znaki poprzedzające, test który nie wyszedł, usg wskazują na to, ze ciąża jest późniejsza. Mam za tydzien przyjść sprawdzić jak dalej rośnie.
Dostałam zdjęcie z Usg i skierowanie na badania. Musi byc dobrze. Jeszcze tydzień niepokoju mi został ale nastawienie mam inne.

WISIENKA!!!!! ciesze sie, ze masz super gina.. to podstawa.... no i ze malenstwo sie rozwija :) trzymaj sie kochana i odpoczywaj...

ja za chwile tez robie wypad z pracy.. mam wolne popoludnie :) musze sie odstresowac.. hmm.. moze jakies zakupy... pomysle jeszcze :D

a ja uciekam sobie poczytać dawno nie czytałam, bo tyle nauki było że nie miałam czasu. a teraz mam wakacje i jest super!

kot mi dziś cały dzien chodzi i paszczę wydziera. co za stworek. przed chwilą wleciał do domu, postraszony jakiś, zdyszany i wogóle. co za szaleniec.

buziaki- miłego dnia. pewnie i tak będę zaglądać

WISIENKA!!!!! ciesze sie, ze masz super gina.. to podstawa.... no i ze malenstwo sie rozwija :) trzymaj sie kochana i odpoczywaj...

ja za chwile tez robie wypad z pracy.. mam wolne popoludnie :) musze sie odstresowac.. hmm.. moze jakies zakupy... pomysle jeszcze :D

a ja uciekam sobie poczytać dawno nie czytałam, bo tyle nauki było że nie miałam czasu. a teraz mam wakacje i jest super!

kot mi dziś cały dzien chodzi i paszczę wydziera. co za stworek. przed chwilą wleciał do domu, postraszony jakiś, zdyszany i wogóle. co za szaleniec.

buziaki- miłego dnia. pewnie i tak będę zaglądać

Miłego dnia dziewczynki :-)

reklama
hej dziecwzyny pisze dopiero teraz bo dopiero wróciłam. Mam do was pytanie za 100 punktów. ta tempka była o 6 rano czyli 36.6. Termometr był dość mocno "strzepnięty" hihi sorki za okreslenie. byłam siusu. póżniej do 8 leżałam w łóżeczku. o 8 powtórzyłam pomiar tepki i była znów 36,9. Czyli taka sama jak w dni poprzednie ( wczesniej mierzyłam zawsze ok 8 ). Czy mogę ten drugi pomiar brać pod uwagę czy on już nie ma znaczenia bo wsałam i byłam siusiu.. Plisss pomocy!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry