reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No kochana, nie wiem czy szybciej, my się już staramy od 2006r. :zawstydzona/y: Ale powiem Ci, że jeśli nie ma przeciwwskazań to wiek nie za duże ma tu znaczenie, natura swoje wie i robi, więc póki co wiekiem się nie przejmuję :-) ;-)Poza tym między nami rok róznicy tylko, więc bez przesady.... ;-)

Kochanie nie rok ale 3 widzisz ja sie czuje caly czas na 18 no i podobno nie wygladam na tyle....hmmm hmmm :-D

reklama
pa mama:tak:.tylko pamiętaj,drzewko malusieńkie:-D:-D

ja też zmykam do pracy...ŻYCZĘ MIŁEGO DNIA:tak::-)

jaka ja robotna dzisiaj jestem

pomyłam podłogi, wstawiłam pranie- jedno już rozwieszone, pozmywałam. kurna zdolniacha ze mnie

jeszcze tylko sniadania mi brakuje. idę sobie coś zrobić. bo jak narazie ograniczyłam się do kawy i BB

badylku ja nie chcę wyjść na materialistkę, ale jakbyś czasem jakiś mniej wirtualny prezent przysłała to ja bym się wcale nie pogniewała- tylko pamiętaj duuuuuuuuuuuuuuużeeeeeeeeeeee rozmiary

mama, miłego dnia. A co do pająków, to pisałam na poważnie:-D ja już taka powalona jestem, że nawet pająka nie zabiję. Zbieram ślimaki, żeby ludzie ich nie deptali i wywalam na trawę..., mówię ci krejzol ze mnie.

wisieńka przekazała cudne wieści, ważne, że dzwoneczek się rozwija !!!!

bunia, sergevna, badylinka JA CHCĘ TAKIE KOLCZYKI !!!!!! która mi zrobi ????
wyobrażam sobie jakie wy zdolne, ja nie mam takiego zmysłu.

miłego dnia.

zapmarta ślimaki zbierasz???????????????
a to mi szaleństwo zarzucaja prawda - bywa że mi coś do łba przystrzeli, ale żeby ślimaki z drogi zbierać??????? dziołcha- te hormony ci szaleją!!!!

Ja mam dzisiaj podły dzień:( :-( Jest mi tak smutno, że nie mogę przestać płakać :-(Ale to nieważne............ Miłego dnia, ja dzisiaj raczej rozmowna nie będę........
P.S. Nie przez owu.....

dziewczyny Mati mi pięknie poszedł zrobić siku na nocnik,potem bił sobie brawo i razem ze mną poszedł wylać siuśki do kibelka i wypłukać nocnik ... matko, ale się ciesze:)... widzę światełko w tunelu

Monisia - ojej co się dzieje? ... mocno przytulam i wiesz, ze nam się zawsze możesz pożalić a my chętnie utulimy, Marylka przygarnie do cycusia a mama zrobi kakałko :tak:

Ostatnia edycja:
Ja mam dzisiaj podły dzień:( :-( Jest mi tak smutno, że nie mogę przestać płakać :-(Ale to nieważne............ Miłego dnia, ja dzisiaj raczej rozmowna nie będę........
P.S. Nie przez owu.....

Kochana, nie wiem co się u Ciebie dzieje, ale jeżeli Ci to pomoże to wypłacz się, wykrzycz, pozłość, czasem taka terapia działa jak oczyszczenie. Przytulam i trzymaj się, jutro będzie lepiej***

Lorelain, łoł......to sukces!!!!!!!!!!! Super!!!!! ;-) dzielny chłopak ;)

reklama
Dziewczyny jestem w domu i sle wam WIELKIE DZIĘKUJĘ ZA KCIUKASY. Pani doktor stanęła na wysokości zadania. Jesli chodzi o ciążę jest jak pisałam w porządku i nie dzieje się nic niepokojącego. Dzwoneczek ma 6 tygodni , nie widac żadnych patologi, jest juz takie jakby zgrubienie z którego najprawdopodobniej rozwinie sie dalej, Liczyłyśmy możliwość zajścia i wychodzi, ze 18 a wtedy było przytulanko. Wszystkie znaki poprzedzające, test który nie wyszedł, usg wskazują na to, ze ciąża jest późniejsza. Mam za tydzien przyjść sprawdzić jak dalej rośnie.
Dostałam zdjęcie z Usg i skierowanie na badania. Musi byc dobrze. Jeszcze tydzień niepokoju mi został ale nastawienie mam inne.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry