reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
wisienka buziaki kochana;*

a mnie szkoła rodzenia niewiele dała,tylko to ,że mogłam z mężem rodzić:tak:.to całe oddychanie mozna o kant d... rozbić moim zdaniem.ale może komuś coś to da,więc nie zaszkodzi chodzić:tak::-)

SMS od Wisieńki - wyszłam od niej Dzidziuś ma 6 tyg i mówi ze ze względu na nieregularne cykle moze tak być. Mam przyjść za tydzień żeby sprawdzić jak rośnie. Wszystko w porządku jezeli chodzi o ciąże nie ma zagrożenia. Modle sie teraz żeby fasolka rosła i za tydzień była wieksza

To teraz już będzie tylko DOBRZE!!!! Super :tak::-):-):-) najważniejsze, że nie ma zagrożenia...

Ewelinka - mi szkola rodzenia faktycznie pomogla tylko w przekazaniu informacji na temat sposobu oddychania podczas porodu, poznania innych przyszłych mamuś z mojego miasta, fajna była gimnastyka dla ciężarnych i muzykoterapia, ale jeśli chodzi o opieke nad dzieckiem to nie dowiedziałam się niczego ciekawego. Za to gigantyczną skarbnicą wiedzy było dla mnie forum i moje lutowki. Gdyby nie doświadczone wtedy juz dziewczyny to na pewno nie mialabym teraz takiej wiedzy jaką mam :-)

Szczęsliwa - dzięki za przekazanie dobrych wieści :) ... za tydzień dzwoneczek będzie na 100% większy :-)

No widzisz...to nie reguła. Ja znam wiele osób, którym szkoła rodzenia bardzo dużo dała, nauczyła, nie tylko zachowania podczas porodu, ale równiez ogólna pielęgnacja malucha itp. Kwestia edukacji szkoły rodzenia, każda ma swój sposób przekazu ;-)

Ewelinka dziekuje Ci strasznie ***** No zobaczymy jak to bedzie, ja po 30 stce i moje pierwsze dziecko :-D A za Ciebie kciuki tez bede trzymala caly czas kochana!

Kochana ja w styczniu skończę 30 lat i nadal cierpliwie czekamy na 1 dzidzię. Wszystko w swoim czasie!!! :-):-):-) Kciuki sie przydadzą, dzięki :-D

Ewelinko
a to wszystko robić ilościowo czy to drugie bo mi sie pytałą babka czy np chlamedie chce ilościowo czy jakieś img czy jakoś tak??

Ja osobiście robiłam z testu UroGin, więc to inaczej jest, ale jak już to lepiej zrobić i IgM i IgG :tak:

UPS, post pod postem.....I'M SORRY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;-|

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ewelinka Ty to pewnie zostaniesz szybciej mama no i mlodsza jestes :tak: Ja mam nadzieje ze nie bede musiala patrzyc do kolyski przez okulary zanim sie to stanie :-D

SMS od Wisieńki - wyszłam od niej Dzidziuś ma 6 tyg i mówi ze ze względu na nieregularne cykle moze tak być. Mam przyjść za tydzień żeby sprawdzić jak rośnie. Wszystko w porządku jezeli chodzi o ciąże nie ma zagrożenia. Modle sie teraz żeby fasolka rosła i za tydzień była wieksza
Wielkie GRATULACJE Wisienko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

Ewelinka Ty to pewnie zostaniesz szybciej mama no i mlodsza jestes :tak: Ja mam nadzieje ze nie bede musiala patrzyc do kolyski przez okulary zanim sie to stanie :-D

No kochana, nie wiem czy szybciej, my się już staramy od 2006r. :zawstydzona/y: Ale powiem Ci, że jeśli nie ma przeciwwskazań to wiek nie za duże ma tu znaczenie, natura swoje wie i robi, więc póki co wiekiem się nie przejmuję :-) ;-)Poza tym między nami rok róznicy tylko, więc bez przesady.... ;-)

moje kochane-ja brykam do Poznania na zakupy:tak:bede za jakies 2 godzinki;-)milych pogaduszek...moze bede trche pozniej bo przeciez jeszcze drzewko musze kupić:-p:-p

reklama

no ja wiedziałam że będzie si!!!!!!!!
Wielkie gratsy Wisienko!!!!! Pewno dumna jesteś z dzwoneczka ^^

super wieści. aż odetchnęłam z ulgą po wiadomości od wisienki. baaaaaaaaaaaardzo dobrze, że jest wszystko dobrze no, i teraz sie nie ma czym martwić już- wszystkie nasze ciężaróweczki mają się świetnie, a na marzec szykuje się booooooooooom na porodówkach

jak dobrze że mnie wtedy nie będzie w Polsce
będę Was podglądać z Wysp i przesyłać wirtualne buziaczki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry