- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
J
jaewa
Gość
Bardzo sie ciesze z powodu Wisienki SUPER!
http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12&p={0F5653BB-B18E-467B-906A-0756713D1537}

http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12&p={0F5653BB-B18E-467B-906A-0756713D1537}
ewelina28
Dum Spiro Spero...
SMS od Wisieńki - wyszłam od niej Dzidziuś ma 6 tyg i mówi ze ze względu na nieregularne cykle moze tak być. Mam przyjść za tydzień żeby sprawdzić jak rośnie. Wszystko w porządku jezeli chodzi o ciąże nie ma zagrożenia. Modle sie teraz żeby fasolka rosła i za tydzień była wieksza
To teraz już będzie tylko DOBRZE!!!! Super

Ewelinka - mi szkola rodzenia faktycznie pomogla tylko w przekazaniu informacji na temat sposobu oddychania podczas porodu, poznania innych przyszłych mamuś z mojego miasta, fajna była gimnastyka dla ciężarnych i muzykoterapia, ale jeśli chodzi o opieke nad dzieckiem to nie dowiedziałam się niczego ciekawego. Za to gigantyczną skarbnicą wiedzy było dla mnie forum i moje lutowki. Gdyby nie doświadczone wtedy juz dziewczyny to na pewno nie mialabym teraz takiej wiedzy jaką mam :-)
Szczęsliwa - dzięki za przekazanie dobrych wieści... za tydzień dzwoneczek będzie na 100% większy :-)
No widzisz...to nie reguła. Ja znam wiele osób, którym szkoła rodzenia bardzo dużo dała, nauczyła, nie tylko zachowania podczas porodu, ale równiez ogólna pielęgnacja malucha itp. Kwestia edukacji szkoły rodzenia, każda ma swój sposób przekazu ;-)
Kochana ja w styczniu skończę 30 lat i nadal cierpliwie czekamy na 1 dzidzię. Wszystko w swoim czasie!!! :-):-):-) Kciuki sie przydadzą, dzięki

Ewelinko a to wszystko robić ilościowo czy to drugie bo mi sie pytałą babka czy np chlamedie chce ilościowo czy jakieś img czy jakoś tak??
Ja osobiście robiłam z testu UroGin, więc to inaczej jest, ale jak już to lepiej zrobić i IgM i IgG

UPS, post pod postem.....I'M SORRY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;-|
Ostatnio edytowane przez moderatora:
J
jaewa
Gość
Ewelinka Ty to pewnie zostaniesz szybciej mama no i mlodsza jestes
Ja mam nadzieje ze nie bede musiala patrzyc do kolyski przez okulary zanim sie to stanie 

monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Wielkie GRATULACJE Wisienko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SMS od Wisieńki - wyszłam od niej Dzidziuś ma 6 tyg i mówi ze ze względu na nieregularne cykle moze tak być. Mam przyjść za tydzień żeby sprawdzić jak rośnie. Wszystko w porządku jezeli chodzi o ciąże nie ma zagrożenia. Modle sie teraz żeby fasolka rosła i za tydzień była wieksza

ewelina28
Dum Spiro Spero...
Ewelinka Ty to pewnie zostaniesz szybciej mama no i mlodsza jestesJa mam nadzieje ze nie bede musiala patrzyc do kolyski przez okulary zanim sie to stanie
![]()
No kochana, nie wiem czy szybciej, my się już staramy od 2006r.

mama05
prrrryy szaaaalona :))
moje kochane-ja brykam do Poznania na zakupy
bede za jakies 2 godzinki;-)milych pogaduszek...moze bede trche pozniej bo przeciez jeszcze drzewko musze kupić

ewelina28
Dum Spiro Spero...
moje kochane-ja brykam do Poznania na zakupybede za jakies 2 godzinki;-)milych pogaduszek...moze bede trche pozniej bo przeciez jeszcze drzewko musze kupić
![]()
Udanych zakupów i cudnego dnia :-):-):-)
reklama
SMS od Wisieńki - wyszłam od niej Dzidziuś ma 6 tyg i mówi ze ze względu na nieregularne cykle moze tak być. Mam przyjść za tydzień żeby sprawdzić jak rośnie. Wszystko w porządku jezeli chodzi o ciąże nie ma zagrożenia. Modle sie teraz żeby fasolka rosła i za tydzień była wieksza
no ja wiedziałam że będzie si!!!!!!!!
Wielkie gratsy Wisienko!!!!! Pewno dumna jesteś z dzwoneczka ^^
jak dobrze że mnie wtedy nie będzie w Polsce

będę Was podglądać z Wysp i przesyłać wirtualne buziaczki

- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: