reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrzesień 2010...

Właśnie - odnośnie chrzestnych. Orientujecie się może, czy można wybrać na chrzestnych 1 dziecka 2 mężczyzn? Ja i B. mamy braci i żadne z nas nie chce odpuścić w kwestii chrzestnego, a wolałabym nie losować ;-)

reklama
Pysia to bliziutko do Ciebie bede miala:) czekam jeszcze az facet nam potwierdzi rezerwacje.

ja wcinam jablko i mysle co by dzisiaj jeszcze dobrego zjesc:)
Trixi ja oczywiscie tez gratuluje udanej wizyty kochana:)

Cześć laski. Dzięki wielkie za wsparcie;-) Ale wiecie co????Jeszcze ten klocek tak mnie nie wyprowadził z równowagi jak określenie "mały":confused2: W zdaniu :" Ale mały będzie niezły klocek":confused2::confused2::eek::eek: Teraz kumacie??? No krew sięgotuje..a potem z tekstem że byle było zdrowe...nosz.....na następnej wizycie to jej nie popuszczę:no:

Tosia..jak ja Cie uwielbiam:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D boska jesteś no..:cool2:;-)
Onionek wiesz co...jak już pisałam wcześniej wszyscy jednogłośnie twierdzą, że mi dziecko rozum odbiera...a fakt faktem..odkad mam tel. komórkowy a teraz jeszcze net to niestety...ale inteligencja spada na dalszy plan:-D:-D:-D
Ja zabrałam sie ostro za truskawy i dżemiki..dorotka kurcze fajnie Ci że masz za sobą:tak:
A pytałaś co z szyją. Więc szyjka trzyma, tzn szew trzyma i jest wsio ok:tak: Ale nadal nie kazała sprawdzic moczu:szok: A przecież brałąm na te bakterie antybiotyk jak pamiętacie...powiedziała, że na pewno zadziałał i nie ma sensu:sorry::sorry:

ale wiecie co?? ginka mi pomacała brzusio i powiedziała, że ładny:ninja2::ninja2::ninja2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rofl::rofl::rofl::rofl:

trixi gratuluję kolejnego zdrowego "klocka"!!!!!!

spadam do pracy dziewczyny
milego dnia
odezwe sie wieczorkiem

Kerna to co ja mam powiedziec jak moja w 26tc wazyla 910 gr
nie lam sie takie 3,5 kg fajniutko sie rodzi mowie Ci

Onionek sprobuj w Tchibo. Ja ostatnio kupilam sobie kawe do pracy- mamy ekspres na padsy- bezkofeinowa, jedyna ktora dostalam w sklepie, nawet nie wiem jakiej firmy. Jest niezbyt smaczna, ale raz na jakis czas moge ja lyknac. A ta Tchibo pilam i jak dla mnie nie jest zla.
Pysia_23 wielkie dzieki za liste. Mnie na pewno sie przyda

Ostatnia edycja:
O własnie a propos kawy bezkofeinowej? Mozecie polecic, jak pyszna rozpuszczalna? Taka extra, wypasiona smakiem? Ja uwielbiam zapach i smak kawy.. Bede wdzieczna..
No ja tez kocham smak prawdziwej kawy, mam w domu Caro taka to ala inka ale ni cholery mi nie smakuje i zadna inna tego typu tez. Więc pije zwykłą ale z mlekiem ;) raz dziennie.

spadam do pracy dziewczyny
milego dnia
odezwe sie wieczorkiem

Kerna to co ja mam powiedziec jak moja w 26tc wazyla 910 gr
nie lam sie takie 3,5 kg fajniutko sie rodzi mowie Ci

Moi panowie na poczatku 26 tygodnia 930 i 931g :)

Onionek polecam Nescafee czy jak sie to pisze hii bezkofeinowa, prawie jak normalna kawa :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Właśnie - odnośnie chrzestnych. Orientujecie się może, czy można wybrać na chrzestnych 1 dziecka 2 mężczyzn? Ja i B. mamy braci i żadne z nas nie chce odpuścić w kwestii chrzestnego, a wolałabym nie losować ;-)

U nas jest podobny problem z tym że facetów w rodzinie brak :-( jak mój szwagier się nie zgodzi to nawet nie będę miała pojęcia gdzie szukać chrzestnego...

A co do wielkości dzieciaczków to ja się właśnie przeraziłam... jak miałam robione usg w piątek to lekarz powiedział że mój mały waży około 1600 :szok: a to był 27 tc... może ja coś źle zrozumiałam bo to chyba niemożliwe żeby taki gigant z niego był...

Do góry