reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

dobrze, że mamy ten wątek
poczytałam conieco i dziś wylądowałam na wyprzedarzy w H&M
Hania ma nowe podkoszulki, kostium kąpielowy i japonki Hello Kitty
dla siostrzeńca, który mieszka w Norwegii kupiłam koszulkę a la reprezentacja Polski i majtusie ze Spidermanem
a Tymuś dostał 3 szt bodziaków w cenie 20 zł i ten oto kapelusz w cenie 5 zł :)

1006185t.jpg
śmieje się że będzie miał w czym na ryby chodzić z Tatą tylko jeszcze wędki nie ma :)

a mąż zaatakował dziś Kaufland w celu nabycia drogą kupna promocynych pamków sleep & play z chusteczkami
zostały tylko 2 sztuki
wiec dokupił 3 sztuki niepromocyjne bo i tak były w dobrej cenie 38 zł

Katik

super laska z Ciebie

reklama
Katik - dekolt pierwsza klasa;-)

W Tesco - promocja pampersów - 2 paki za 85zł. Kupiłam cztery;-) I Paklanki po 3,70zł.

Wczoraj miałam dzień zakupowy. Kupiłam dwie tuniki, wielką księgę baśni i bajek dla Leni (z 99 na 49zł) oraz rower dla mnie - Kellys Salamander. We wtorek rower odbieram, bo wybrałam inne siedzonko i resztę bajerów. Panowie mają mi rower przygotować i we wtorek pojedziemy po odbiór to się pochwalę;-) Przy okazji dowiedziałam się, że najlepiej w testach fotelikó rowerowych dla dzieci wypadają włoskie OK Baby. Mamy z tej firmy wanienkę i fotelik również na wiosnę zakupimy. Cena tego co mi się podoba - 329zł. Można wozić dzieci, które pewnie siedzą i mają więcej niż 9kg.

Ja tez dzis nakupilam pampersow , i chusteczek. Opakowan chusteczek aktualnie w domu mam 27 :eek::sorry:
Kiedys kupilam w mothercare w extrapromocji, no i dzis tez ja mieli, to zrobilam zapasy.
Wlasnie policzylam, i mi wyszlo ze za 1 opakowanie place 3.70 zlotego. Niezle....

Mamusia, Kffiatek, Elvie - dzieki za komplementa :zawstydzona/y:
Jakkolwiek to zabrzmi - patrzac na te zdjecia sama nie moge uwierzyc w to, ze na wadze nadal do startowej w ciazy 5 kg nadwyzki... A daje to sume 74 kilo :szok::szok::szok:

Wiec nie taka laska ze mnie...

oooo..jak wesołona tym wątku. Tak jak kiedyś go okupowałam tak teraz zaglądam tu po miesiącu :-) A w potrzebie jestem. Bo jak źle dziecię noszę to muszę hustę kupić.Gdzies juz o tym było.. Tak więc kilka stron mnie czeka do "przelecenia"

oooo..jak wesołona tym wątku. Tak jak kiedyś go okupowałam tak teraz zaglądam tu po miesiącu :-) A w potrzebie jestem. Bo jak źle dziecię noszę to muszę hustę kupić.Gdzies juz o tym było.. Tak więc kilka stron mnie czeka do "przelecenia"
Większość z nas ma chyba NATI. Jako jedna z posiadaczek polecam;-)
Jak jesteś drobna i masz w miarę szczupłego męża to kup mniejszą, ja kupiłam większą, bo mój M. to 100kg wagi:D Sama obwiązuję się nią dodatkowo i jest ok;-)

reklama
Do góry