reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pielęgnacja styczniowych maluszków; kupki, skóra, itp.

Klara toć nie ręke a szyszke wzglednie cycka w dłoń mogłas chwycić :-)

Kaja ja podpuszczam nieeeeeeeeeeee???? wydaje Wam się

no ale jak się juz bedziecie bić to dajcie znac ..jakiś basen z kisielem tez się zorganizuje :)
w końcu coś sie dzieje jakieś afery kupkowe :-D naa na na naaa :)

reklama
Rox , a po co mi cycek w dłoń, u mnie nic nie leci... ja już Ci pisałam, że mogę ewentualnie flachę z preparatem melkozastępczym :-D:-D:-D:-D

Dobra, dość afer kupkowych:-D:-D:-D
A ja lubię kisiel, hmmm:-D:-D, a jakie po nim kupki?
:rofl2::-D

Dobra, nyny,

Dam znać jak sprawa u C się rozwinie.... mam nadzieję, że jutro już bez śluzu....
Chwilowo mamy drugi wybryk na koncie, w 2 dni....

rox - widzę, że jakieś aferki ci się marzą bo nudno bylo... :-Dtyż prowda :-) ino widzisz wojny nie bedzie ; chyba, że sondaże klamią. ... to kto wie :-D:-D
Klara - oby jutro wam wszystko wróciło do normy z całego serducha życzę :tak:

kaja nie będzie :szok: jestem zdruzgotana
odmeldowuje siem jusz bo sie tu nikt nie chce bic :(

edit:
i żeby nie było to moj taki imidż artystyczny te błendy jensykofe

roxeen - ja już wiem czemu yol_a wsiąkła... ona polonistka :-D:-pi się nie wyrobiła
ale mnie ta polszczyzna tyz czasem pocionga bo se jaja robie :-D

ps yol_a wróc!!!!

yol_a wybacz i fróc do nas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

helppppp
Borysowi brzydko pachna pieluchy, praktycznie po jednym siusiu przeokropnie czuć :eek:
zwalic nas leki ???

Ostatnia edycja:
i nie gniewaj się czasem na mnie!

Ale tak w ogóle, to możesz :-p:-D

Kaja, Klara ja Was nie podpuszczam ale szyszkii w dłoń i do ataku :D :))))

a jak się juz zaczniecie na dobre lać to macy was zbanuje hahahahaha :-D

UWAGA!!! Rozbójnicy na forum aaaa :-D:-D:-D

To ja zapytam jak oczyścić organizm, swój rzecz jasna?

Rox, zwalić na lek :-)

yol_a wybacz i fróc do nas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

helppppp
Borysowi brzydko pachna pieluchy, praktycznie po jednym siusiu przeokropnie czuć :eek:
zwalic nas leki ???

No proszę szyszkowanie mnie ominęło :-)

Roxy zwalaj na leki --- leki mogą zmienić kolor i zapach moczu - mówię ci to ja internetowy pseudo-pediatra ;-)

reklama
roxeen - pewnie, że leki; zabarwienie i zapach bo to krąży i na szczęscie nerki dobrze filtruja i wydalają co nie trzeba;

Pasibrzuch - na tym wątku się nie oczyscisz bo doktory nie oczyszczają ;)) dorzucają nowe ewentualnie a tobie trza natury

Do góry