reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

No niech bedzie :-p Kolezanka... Wiem, wiem, ja w dyskusje staram się nie wdawac bo nie ma sensu, zawsze znajdzie sie ktoś kto nie odpuści. Na szczęście te kłótnie zawsze jakoś rozchodzą sie po kościach i mam nadzieję, że teraz też tak bedzie... :-)
hehe..
bo to zalezy kto pierwszy zacznie ignorować lub zmieni temat:-D
a jak komus sie nadal nudzi to wchodzi tylko po to zeby zaczepiac , a nie własnie powymieniac sie informacjami....

reklama
Wiem, wiem, są osoby, które lubią wkładać kij w mrowisko. Jak by to powiedział mój mąż: "Co Pan zrobisz?" Niestety taki urok większych zbiorowości... :-)

Dobra, spadam ale nie spać tylko jeszcze zrobie poprawki malowania sufitu bo w rogach coś nie wyszło... Wiem, wiem, nie jestem zbyt normalna, że o tej porze ale ten typ tak ma... :-D

Dobra, spadam ale nie spać tylko jeszcze zrobie poprawki malowania sufitu bo w rogach coś nie wyszło... Wiem, wiem, nie jestem zbyt normalna, że o tej porze ale ten typ tak ma... :-D
no no teraz to się sufit nazywa,.... heheh
ja to muszę dzidziusia działać:-D hehe
ale to za chwilke...;-) dokończę nadrabiać posty

ah jaki piekny dzien :p haha maly zbudzil sie po 3 na mleczko i spal do 6.30 ... do 7 lezelismy w lozku teraz juz po sniadaniu i se kawke pije :) promienie słoneczke przez okno grzeja chyba ładna pogoda wraca :) dzis idziemy z Pawełkiem na szczepienie mam nadzieje ze wszytsko z nim ok ... :] no i zastanawia mnie ta waga jego ;-) poszła do góry czy nie ... hmmm hehe :) a wy dziewczynki co? śpicie? no oprócz dziunki :D haha co po 6 wstala ;P chyba wypoczeła w nocy dobrze ze juz na nogach :D

Rozumeim że samopoczucie jednak zostało połączone z listopadembo nigdzie go nie widzę....? :dry:
Z tego co pamiętam to było sporo przeciwniczek tego połączenia...

Tuataj - na poprawę SAMOPOCZUCIA
GENIALNE [video=youtube;UgWHIguqnGg]http://www.youtube.com/watch?v=UgWHIguqnGg[/video] :-D:-D:-D

Mary nie ma to jak miło zacząć dzień:-D
U nas piękny dzień również:tak:
Co do samopoczucia .. musze gdzies wyjechac , zmienic klimat, odpoczac , bo czuje , ze powoli wariuje i mnie na Srebrzysko wywioza...

reklama
Witam laseczki :-)
Ja mam dzień od rana do dupy...sąsiad wierci chyba już 3dzień...cały blok ma go dosyc...kartka wisi a ten nadal...mały śpi na szczęście ale wczoraj się zbudził przez ten hałas... co można tyle czasu wiercić no co??może we łbie wierci sobie żeby oleju trochę wlać to zmądrzeje..debil jeden..grrrr

Do góry