reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Witam laseczki :-)
Ja mam dzień od rana do dupy...sąsiad wierci chyba już 3dzień...cały blok ma go dosyc...kartka wisi a ten nadal...mały śpi na szczęście ale wczoraj się zbudził przez ten hałas... co można tyle czasu wiercić no co??może we łbie wierci sobie żeby oleju trochę wlać to zmądrzeje..debil jeden..grrrr

Cleo ja Cie doskonale rozumiem...u mnie caly czas od 7 do 22 wierca niewiadomo co??nowy budynek i kazdy sie chce reontowac..wytrzymac sie nie da bo taki chalas jakby Ci ktos nad glowa wiercil wrr!!!!!

reklama
Hej dziewuszki, przepraszam za moja chwilowa nieobecnosc ale szukalismy z K mieszkania i w koncu cos znalezlismy. Na dniach podpiszemy umowe i idziemy na swoje! domek jest do remontu ale za to nie musimy placic za depozyt i oplaty do agencji mieszkaniowej ;-)

2 sypialnie + duzy pokoj, kuchnia z jadalnia lazienka, maly ogrodek.. w ladnej okolicy. lepiej trafic nie moglismy :-)

jezeli na 100 % uda nam sie podpisac umowe to napewno przez jakis czas bede malo obecna ale bede zagladac co jakis czas :)

mam nadzieje ze u Was wszystko ok a dzieciaczki zdrowe :) pozdrowionka :*

Witam się i ja baaaaardzo dawno mnie nie było, ale u nas remontów ciąg dalszy i jak się konczy dzień to nie mam siły i padam na twarz. Zaglądam od czasu do czasu ale nie nadążam z czytaniem a o pisaniu zapominam. Sorki mam nadzieje że jak juz sie uspokoi to będę mogła wrócic.

Hej dziewuszki, przepraszam za moja chwilowa nieobecnosc ale szukalismy z K mieszkania i w koncu cos znalezlismy. Na dniach podpiszemy umowe i idziemy na swoje! domek jest do remontu ale za to nie musimy placic za depozyt i oplaty do agencji mieszkaniowej ;-)

2 sypialnie + duzy pokoj, kuchnia z jadalnia lazienka, maly ogrodek.. w ladnej okolicy. lepiej trafic nie moglismy :-)

jezeli na 100 % uda nam sie podpisac umowe to napewno przez jakis czas bede malo obecna ale bede zagladac co jakis czas :)

mam nadzieje ze u Was wszystko ok a dzieciaczki zdrowe :) pozdrowionka :*

oł je to super!!!! :-):-) już się nie mogę doczekać jak urządzisz i nam pokażesz :-) (bo pokażesz nie??:-))

Jesli chodzi o urządzanie to my tez ciągle w toku. Trochę się ruszyło bo wreszcie panele i kafelki położone w pokoju no i mebelki do salonu już zakupione. Jakiś czas temu zamówiliśmy meble do kuchni. Ja bardzo chciałam lakierowane ale jak facet krzyknął nam 12000 to się nam odechciało. Zamówiliśmy więc normalne ale i tak wyszło 9500... wrrr... masakra... Jestem troche zła bo chciałam jeszcze okap kupić i krzesła a tu nic z tego. Trzeba bedzie znowu zbieraż choć nie wiem z czego bo przeciez moja pensja teraz odchodzi... wrrrr... coś trzeba wymyslić, czymś pohandlować ;-)

Jesli chodzi o urządzanie to my tez ciągle w toku. Trochę się ruszyło bo wreszcie panele i kafelki położone w pokoju no i mebelki do salonu już zakupione. Jakiś czas temu zamówiliśmy meble do kuchni. Ja bardzo chciałam lakierowane ale jak facet krzyknął nam 12000 to się nam odechciało. Zamówiliśmy więc normalne ale i tak wyszło 9500... wrrr... masakra... Jestem troche zła bo chciałam jeszcze okap kupić i krzesła a tu nic z tego. Trzeba bedzie znowu zbieraż choć nie wiem z czego bo przeciez moja pensja teraz odchodzi... wrrrr... coś trzeba wymyslić, czymś pohandlować ;-)
hahah ja dzis to samo powiedzialam do meza :D:D:DD::D
on do mnie -"sprzedaj fatty ;] " na to ja do niego-" a ty karchera" ... i koniec tematu :D

reklama
my prawdopodobnie się będziemy przeprowadzać początkiem lipca ale wszystko zależy od gościa który teraz tam mieszka czy się wyniesie :szok: , koleś nie płacił czynszu i dostał wypowiedzenie ,a jak byliśmy oglądać to mieszkanie to normalnie koszmar jaki syf tam był :szok::szok::szok::szok: jak zobaczyłam zlew to mnie pociągneło na wymioty , ale koło tv było posprzątane, dobrze że właścicielka będzie sprzątać to mieszkanie jak się koleś wyniesie bo ja bym chyba nie dała rady :-(

Do góry