reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
no klaudzia bardzo jestem ciekawa jak domek urządzisz

ja już drugi dzien mam doła i nerwy mna szarpią koszmarne. 2 raz się pokłucilam z dyrekcją. Raz, ze mnie oszukała i obiecywala co innego niż jest w rzeczywiśtości (a ja głupia porezygnowąlam z innych propozycji) a dwa, ze o zmianach w swoich planach nie poinformowala mnie tylko wszystkich innych. Ja dzis do niej "zdziwiło nie, ze tylko ja o tym nie wiem" a on "ty nic wiedziec nie musisz na razie" grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr juz nic nie wiedziałam, bo uznalam, ze jak to skomentuję to zrównam się z nia poziomem. Jestem na siebie wściekla, żenie przyjęłam innej pracy, strasznie, a teraz już zapóźno cokolwiek zmieniać grrrrrrrr

ja już drugi dzien mam doła i nerwy mna szarpią koszmarne. 2 raz się pokłucilam z dyrekcją. Raz, ze mnie oszukała i obiecywala co innego niż jest w rzeczywiśtości (a ja głupia porezygnowąlam z innych propozycji) a dwa, ze o zmianach w swoich planach nie poinformowala mnie tylko wszystkich innych. Ja dzis do niej "zdziwiło nie, ze tylko ja o tym nie wiem" a on "ty nic wiedziec nie musisz na razie" grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr juz nic nie wiedziałam, bo uznalam, ze jak to skomentuję to zrównam się z nia poziomem. Jestem na siebie wściekla, żenie przyjęłam innej pracy, strasznie, a teraz już zapóźno cokolwiek zmieniać grrrrrrrr

dupki olej nic już bidulko nie poradzisz...
inna pracę ci zaproponowali?? a może inną płacę??

Jezuuuuuu dziewczyny tak dawno mnie nie było, że nie wiem od czego zacząć :( czasem czytałam co u Was, ale na pisanie jakoś nigdy nie starczyło czasu :( przepraszam! teraz sobie obiecałam, że choćby nie wiem co, to na bb muszę wrócić, bo jak tak Was czytałam, to wiele mądrych rad się doczytałam, np. w zasypianiu maluszka, na podforum zdrowia wiele razy się uspokoiłam! i w ogóle jednym słowem TĘSKNIŁAM ;) chociaż nie wiem czy mnie pamiętacie, bo jakoś szczególnie się nie udzialałam!
U nas ok! Martynka rośnie, waży 9kg (coś około), ma jeden ząbek, który wyszedł w niedzielę. Zrobiła się marudna, chyba przez ten ząbek. nocki są teraz koszmarne, gdzieś do pół roczku przesypiała ładnie, a teraz budzi się z płaczem, albo płacze przez sen. oprócz tego wyczynia nocne akrobacje :( i bywa, że śpię po 2-3 godziny na dobę! ale i tak ją kocham nad życie :) sama siedzi, próbuje wstawać!
Nie wiem co jeszcze mogłabym napisać! będę teraz na bieżąco, więc na bieżąco będę pisać, no i postaram się jakieś fotki młodej wkleić :)

Gawit witamy!!! Jak mogłybyśmy zapomnieć o Tobie. Ja tez czesto nic nie piszę bo jakoś nie wiem o czym ale satram się zagladać codziennie bo jak sama piszesz, zawsze można uzyskać pomoc od dziewczyn...

reklama
gawit :) witamy i pamietamy :)
super ze Martyśka tak super sie rozwija :) u nas tez nocki z krzykiem ostatnio były ... yh

Gawit witamy!!! Jak mogłybyśmy zapomnieć o Tobie. Ja tez czesto nic nie piszę bo jakoś nie wiem o czym ale satram się zagladać codziennie bo jak sama piszesz, zawsze można uzyskać pomoc od dziewczyn...

dzięki dziewczyny :)

Do góry