A
aga4444
Gość
a co to?
takie worki sako?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a co to?
ja już drugi dzien mam doła i nerwy mna szarpią koszmarne. 2 raz się pokłucilam z dyrekcją. Raz, ze mnie oszukała i obiecywala co innego niż jest w rzeczywiśtości (a ja głupia porezygnowąlam z innych propozycji) a dwa, ze o zmianach w swoich planach nie poinformowala mnie tylko wszystkich innych. Ja dzis do niej "zdziwiło nie, ze tylko ja o tym nie wiem" a on "ty nic wiedziec nie musisz na razie" grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr juz nic nie wiedziałam, bo uznalam, ze jak to skomentuję to zrównam się z nia poziomem. Jestem na siebie wściekla, żenie przyjęłam innej pracy, strasznie, a teraz już zapóźno cokolwiek zmieniać grrrrrrrr
fatty to pufa taka worek sakoa co to?
fatty to pufa taka worek sakoa karcher to myjka cisnieniowa
kilolku ty to wiecznie pod górkę ;/
hahahhehe no kurde trudno sie domyslic co wam sprawia przyjemnosc![]()
gawitwitamy i pamietamy
super ze Martyśka tak super sie rozwijau nas tez nocki z krzykiem ostatnio były ... yh
Gawit witamy!!! Jak mogłybyśmy zapomnieć o Tobie. Ja tez czesto nic nie piszę bo jakoś nie wiem o czym ale satram się zagladać codziennie bo jak sama piszesz, zawsze można uzyskać pomoc od dziewczyn...