reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

ja nie zakladam pasow w spacerowce, poki co nie ma takiej potrzeby, ignas ledwo co siedzi, i dopiero ostatnio grzecznie oglada wszystko dookoloa, poki co wystarcza pałak zapiety:) pewnie cos jak u azy:)

reklama
Dylemat mamy :dry:

Do Karwi na plażę czy do Łeby do Parku Dinozaurów:confused: z tym że to pierwsze będzie nas kosztować 20 zł,a to drugie min. 150 zł:eek:

Do Karwi na plażę czy do Łeby do Parku Dinozaurów:confused: z tym że to pierwsze będzie nas kosztować 20 zł,a to drugie min. 150 zł:eek:

ja wybrałabym Łebę .... uwielbiam morze

a drogi u Was taki park, my ostatnio też w takim czymś byliśmy i za wejście zapłaciliśmy coś ok.50zł

hej laseczki!
chcialam sie tylkpo szybciutko przywitac!
jestem juz wpl, lot mala zniosla super, zero placzu nic, pol przespala, zaklimatyzowala sie swietnie, nie placze ladnie spi wiec jestem z niej mega dumna!!!
nie mam za bardzo dostepu do neta wiec nie wiem jak czesto bede zagladac....
myslalam, ze jak przyjade bedzie super, mala bedzie sie bawic ze swoja kuzyneczka kilka miesiecy starsza ale niestety moja bratanica w pn sciagnela na siebie miske ze wrzatkiem i jest bardzo poparzona, lezy w szpitalu, najprawdopodobniej bedzie miala 3 przeszczepy skory wszystko zalezy jaqk bedzie sie goic. poparzyla prawie cala buzke bok i raczke.bylam uniej i myslalam, ze serce mi peknie wiec trzymajcie mocno kciuki zeby wszystko dobrze sie goilo!!! na szczescie buzka najmniejszy stopien poparzenia wiec nie powinno byc zadnych blizn.
postaram sie w miare odzywac, mam nadzieje, ze u wszystkich dzieciaczkow wszystko oki!
pozdrawiam!

Dziunka - my też chcieliśmy do Łeby jechać do Parku Dinozaurów, ale znajomy był i mówił, że tam dużo rzeczy jeszcze robią i jest trochę pozagradzane, więc stwierdzilismy, że poczekamy, aż wykończą i pewnie wybierzemy się dopiero w sierpniu. Jak mamy płacić, to przynajmniej niech juz będzie w 100% skończone :tak:

u mnie to tak jak u wyjątkowej... mała siedzi praktycznie bez opierania się tak jak siada na podłodze..
a i jak u kasi też się bawi butami, ale widzę że nie wypadnie bo nóżki jej bardzo wystają i am tę poręcz która ją podtrzymuje...

katrenki cieszę się że lot udany..
no i bardzo współczuję bratanicy:-( oby wszystko się ładnie goiło, no i żeby nie miała ani blizn, ani przeszczepów... ehhh biedulka..
skądś to znam.. sama mam bliznę na prawie całej ręce(choć mało widoczzną )

Etna dołem bym tego nie nazwała, ale ja po prostu muszę gdzies pojechać , zmienic klimat- moze na jakiegos miłego grilla:-D tesc miał zadzwonic do gospodarstwa agro do którego jezdzi i moze bysmy sie z nim wybrali:tak:
Katrenki szkoda bratanicy....... wystarczy sekunda i dramat.

reklama
Katrenki witamy w Pl :-) Życze dużo zdrówka dla bratanicy, oby wszystko było oki.
Dziunka ale dylematy z samego rana. Wybierz sie dzis na plaze a jutro do dinozaurów .Problem z glowy hehe

U nas lato sie skonczyło :wściekła/y: szaro, zimno, deszczyk pada

Do góry