_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
a wogóle ...
Victoria ma dziś 7 miesięcy :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny czy wy wszystkie juz w spacerowkach, czy ktoras jeszcze w gondoli wozi?
Coraz częściej widuję dzieci siedzące w gondolach, bez pasów, bez niczego! Aż serce się kraje jak sobie pomyślę co może się stać![]()
Dylemat mamy
Do Karwi na plażę czy do Łeby do Parku Dinozaurówz tym że to pierwsze będzie nas kosztować 20 zł,a to drugie min. 150 zł
![]()
hej laseczki!
chcialam sie tylkpo szybciutko przywitac!
jestem juz wpl, lot mala zniosla super, zero placzu nic, pol przespala, zaklimatyzowala sie swietnie, nie placze ladnie spi wiec jestem z niej mega dumna!!!
nie mam za bardzo dostepu do neta wiec nie wiem jak czesto bede zagladac....
myslalam, ze jak przyjade bedzie super, mala bedzie sie bawic ze swoja kuzyneczka kilka miesiecy starsza ale niestety moja bratanica w pn sciagnela na siebie miske ze wrzatkiem i jest bardzo poparzona, lezy w szpitalu, najprawdopodobniej bedzie miala 3 przeszczepy skory wszystko zalezy jaqk bedzie sie goic. poparzyla prawie cala buzke bok i raczke.bylam uniej i myslalam, ze serce mi peknie wiec trzymajcie mocno kciuki zeby wszystko dobrze sie goilo!!! na szczescie buzka najmniejszy stopien poparzenia wiec nie powinno byc zadnych blizn.
postaram sie w miare odzywac, mam nadzieje, ze u wszystkich dzieciaczkow wszystko oki!
pozdrawiam!
Etna dołem bym tego nie nazwała, ale ja po prostu muszę gdzies pojechać , zmienic klimat- moze na jakiegos miłego grillatesc miał zadzwonic do gospodarstwa agro do którego jezdzi i moze bysmy sie z nim wybrali
Katrenki szkoda bratanicy....... wystarczy sekunda i dramat.
a wogóle ...
ale masz dylematy...zazdroszcze...Dylemat mamy
Do Karwi na plażę czy do Łeby do Parku Dinozaurówz tym że to pierwsze będzie nas kosztować 20 zł,a to drugie min. 150 zł
![]()
super ze Amelka taka grzeczna jest:-)straszne to co sie stalo z Twoja bratanica:-(duzo zdrowka dla niej oby szybko z tego wyszla..hej laseczki!
jestem juz wpl, lot mala zniosla super, zero placzu nic, pol przespala, zaklimatyzowala sie swietnie, nie placze ladnie spi wiec jestem z niej mega dumna!!!
myslalam, ze jak przyjade bedzie super, mala bedzie sie bawic ze swoja kuzyneczka kilka miesiecy starsza ale niestety moja bratanica w pn sciagnela na siebie miske ze wrzatkiem i jest bardzo poparzona, lezy w szpitalu, najprawdopodobniej bedzie miala 3 przeszczepy skory wszystko zalezy jaqk bedzie sie goic. poparzyla prawie cala buzke bok i raczke.bylam uniej i myslalam, ze serce mi peknie wiec trzymajcie mocno kciuki zeby wszystko dobrze sie goilo!!! na szczescie buzka najmniejszy stopien poparzenia wiec nie powinno byc zadnych blizn.
postaram sie w miare odzywac, mam nadzieje, ze u wszystkich dzieciaczkow wszystko oki!
pozdrawiam!
wszystkiego naj naj naj dla Vici:-)a wogóle ...
a wogóle ...
Dziewczyny czy wy wszystkie juz w spacerowkach, czy ktoras jeszcze w gondoli wozi?
W spacerowce chociaz ta poręcz masz... ja zapinam Asię całymi pasami, a jak chce posiedzieć a pasy jej nie pozwalają to zdejmuję te z ramion, ale tylko wtedy gdy ja siedzę obok niej. ostatnio mi tak się przechyliła że te same dolne pasy by nie pomogły chyba![]()
hej laseczki!
pozdrawiam!
a wogóle ...