reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

Ello

tiffi posciel piekna co do kosmetykow to w sytuacji bardzo awaryjnej niezastapiona staje sie masc o nazwie "tormentiol" przetestowalam na swoim maluchu kiedy biegunka mu nieomal zdarla skore z pupci :-( polozna mu wtedy uratowala tylek wlasnie tormentiolem. Tylko trzeba pamietac ze to nie jak skora jest czerwona tylko jak sie nieomal krew z pupci leje przepraszam za takie straszenia, ale synek skonczyl z ta biegunka w szpitalu :-(

iwusia ja lykam aspargin czyli magnez + potas ale pod warunkiem ze nie zapomne, wszystko przez skaczace cisnienie

emih o sianokosach nie wspominaj nawet :-( przed ostatnia wizyta wrocilam z placzem z lazienki bo na prawde latwiej mi nogi powylamywac do pedicure niz fryzurke poprawic :-:)-:)-(

kropa trzymam kciukasy za was:tak::tak:

tetina mnie gin zabronil no-spa ze szyjke rozmiekcza i moge nie wytrzymac do terminu i tak sie teraz zastanawiam ze moze zaczac lykac ? :-) dlugo juz nie zostalo poczekam lepiej zamiast chemie lykac

malewa litosci u mnei dalej leje a tu czytam o takich cudach :-(

kacperek i fasolka zapraszam rzucaj tym praniem :tak: bede miala co robic :-)
Bol glowy wczoraj byl nieznosny mnie tez meczyl okrutnie

oczekiwanie tez czekam trzymam kciuki i powodzenia ty juz pewnie po mam nadzieje :tak:

madzik pogratulowac tygodnia i oczywiscie cudnej spokojnej coruchny :tak::tak::tak: i meza ze taki odwazny i chetny :-)

Mnie wczoraj wykonczyl bol glowy i ze tak powiem wkrety malego miedzy nogi, moze dlatego stala sie rzecz niesamowita - nie wstawalam w nocy ani razu :szok: raz sie przebudzilam tylko :szok: nie pamietam takeij nocy odkad w ciazy jestem. Az sie przestraszylam takiego luksusu :-D. Mlody sie rusza wiec ok moze tez sie tym wkrecaniem zmeczyl i jakos odnosze wrazenie ze moj brzuchol jest mniejszy niz byl :eek:
Co do kosmetykow zakupilam J&J akurat serie bedtime, bo bardzo ja lubie i uzywam wlasciwie na co dzien, wiec jakby wyszlo uczulenie coz mamusia bedzie szczesliwa :-) bedzie miala duzo do zuzycia.
Dzisiaj nudow ciag dalszy chyba ze rzeczywiscie ktoras z was mi podrzuci prasowanie ;-)

reklama
Vanilka mała jest grzeczna--w nicy się budzi 2-3 razy a w dzien jeśli jest najedzona to ładnie śpi sobie :)Więc pewnei dlatego nie mam jakiś problemów, bo jakbym cały dzien płakała to nie miałabym na nic czasu ..... A mój M wszystko robi przy małej-kąpie,przewija ,nakarmi z butli z odciągnietym mlekiem,więc ja mogę na chwilę zawsze gdzieś skoczyc,nawet dzisija w nocy do niej wstał i pzrewinął :)))A niech też się zajmuje hihi
Ale nie powiem dzisiaj sie nie wyspałam, więc napewno pośpię w dzień
A dzisiaj Julka ma tydzień :))

no to super,ze tak fajnie Wam idzie !!
gratki z okazji tygodnia :):)
a pamietam jak mi pisalas ze ja ide na cc a ty jeszcze musisz czekac ..widzisz jak krotko czekalas:):)

u nas upal od samego rana !!

Okazuje sie ze jak jest napisane 100% bawelna to nie zawsze jest prawda, czesto potem jest napisane "trzymac z daleka od ognia" co wskazuje ze nie jest to czysta bawelna :-(
Podobno na niektorych ubrankach sa dwie metki zewnetrzna i wewnetrzna i sie roznia opisami i trzeba bardzo uwazac na dzinsy bo czesto sa barwione kadmem albo niklem i mocno jaskrawe kolory to bardzo czesto sa barwione niebezpiecznymi chemicznymi bardzo substancjami

sorki za chaos ale sluchalam i pisalam jednoczesnie
ciezarna sekretarka ze mnie zadna :-D

czesc dziewczynki
ja mialam spokojna noc-skurczy brak i wczoraj juz tez-pierwszy raz tak zupelnie od szpitala. teraz????????? na koniec???????????? ehhhhhczyli pewnie przenosze ciaze...ale trudno-narazie musze brac bo to jeszcze za wczesnie. w przyszla niedziele, za tydzien konczy mi sie 37 tydzien i koncza sie tez leki. i nie biore juz z nowej paki mimo ze mam wykupione a wizyta dopiero we wtorek. no nic-zobaczymy co sie stanie.ide was nadrobic ale narazie napisze tylko:

oczekiwanie-dawaj dawaj babo!!!!! oby synus cie za bardzo nie wymeczyl :-) czekamy na nowego lipcowego maluszka :-)

kropa powodzenia. oby zbili ci to cisnienie do bezpiecznego progu bo wiem jak to ciezko przy porodzie z czyms takim-trzymaj sie dzielnie-trzymamy kciuki :tak:

czesc dziewczynki
ashika mały ci sie obnizył a juz wtedy nie ma takiego parcia na pechez ,oddycha sie lepiej i u mnie to samo jak zszedł nizej to brzuch w obwodzie stracił 3 cm,z tymi ubrankami to prawda ale sprawdzaj teraz kazda metke tak jak u mnie przy trójce dzieci ,wymiekam
oczekiwanie no to zes w koncu sie doczekała i to dokładnie wcelowałas z terminem om,powodzonka kochana
kropa trzymaj sie dzielnie
madzia super ze tak sie fajnie dogadujecie z M odnosnie opieki i naprawde zaskoczyłas mnie bo myslałam ze bedzie u Ciebie gorzej a ty jakbys była stworzona do maciezynstwa:tak:

dzamena ja napisalam ku przestrodze sama jak kupuje to sprawdzam bo kiedys synkowi taka 100% bawelne kupilam i sie nadtopila pod zelazkiem :-( ale bylam wsciekla :wściekła/y: Sprawdzam nie tylko na metce ale tez "na macanego":-)
ale fakt wyobrazam sobie jak teraz wszystkie siadamy przed wypchanymi szafami i wertujemy wszystkie metki :happy2: o boshe katastrofa :-D

reklama
Do góry