reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

kilolku ale to jeszcze zależy od rozstawienia bioder czy coś;-)ja się nie znam bo mnie dali na łóżko i bez niczego rodziłam
a np w pl jak moja bratowa rodziła to od razu jej lekarz powedział ze jest w biodrach za wąska czy mała (jak kto woli)i od razu powiedział że dziecko się nie przeciśnie....
i musiała mieć cesarę....

reklama
Jak dzionek mija?? Ja mam super humorek dziś :-) odwiedziła mnie siostra z siostrzenicą.Nie widziałyśmy się 4 miesiące.Igorek wybawiony,wynoszony,szczęsliwy śpi :-)

Widzę ,że burzowo na forum:-Ddajcie sobie po razie i już:-D

Dziecię już śpi - ogólnie dzisiejsze usypianie zajęło nam hmm 5 sekund:-D Położyłam na boczek, smoka do buźki i młoda odleeeeciiiaaaałaaaaa:-D
Teraz fajnie byłoby z kim pogadać ale widzę że na forum PUSTO - no tak, weekend.
No nic, trza iść na dół czas z lubym spędzić:-D

Ech dostałam info że artykuł w gazecie już jest. Załapały się do zdjęcia tylko 3 dziewczyny a było nas sporo, do tego króciutki artykuł. Spodziewałam się czegoś więcej :sorry2: szkoda:sorry2: kariery nie zrobię:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziunka jaki artykuł?:tak:
Ja dziś miałam spotkanie z Etną . Sandra przygotowała mega wypasionego grilla i pękam objedzona. Dzieciaczki byly soba bardzo zainteresowane. Pawełek to "nocne zwierzę"-im bliżej wieczora tym jest bardziej aktywny(odwrotnie niz Antek ).Mój synek wyszarpał Pawła za włosy. Niedobry!!!!!!!!!;-)

oj ja w koncu na bb!!!!! po tylu dniach....., w koncu wakacje, rozpoczelismy z martolinka sezon grillowy :)) jeszcze mi slinka cieknie na tego banana z grilla mniammmmmmm

CO TAM U WAS SLYCHAC???

Kurcze, dziewczyny jak Wy jeszcze znajdujecie czas na czata? Kiedyś myślałam wkręcić się do Was na tego czata, tak na krzywy... ale ja nie wiem czy mam aż tyle czasu...

reklama
Do góry