reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czas dla mamy

zakonczony obrazek na poduszke synka :) jak robie poduszkę tez sie pochwale ;]
P160610_11.29.jpg

reklama
Kobiety
Mam dylemat - która kiecka na poprawiny - poprawiny w formie grilla ale to juz mniejsza o to bo obydwie w podobnym kroju.
Mytam która ładniejsza bo nie mogę się zdecydować :-p:sorry2:

p.s zdjecia robione tak bardzo na szybko, bez makijazu i wogóle :cool2:

A na samo wesele nadal nie mam grrrr.... :wściekła/y:

Załączniki

• DSCN4283.jpg
    DSCN4283.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 61
  • DSCN4285.jpg
    DSCN4285.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 67

sukienka 1 lepsza ta 2 trochę Cię poszerza:sorry2:
o tych sulkienkach to chyba na zadbanej mamie powinno być?? hjak się nie myle tam wczesniej wklejano zdjęcia z sukienkami to jak nie ma problemu to przeniosę na tamten temat....

Ostatnia edycja:
Mary w pierwszej super wygladasz i ja bym w niej poszła na wesele :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mary pierwsza sukienka fajniejsza :-)

sukienka 1 lepsza ta 2 trochę Cię poszerza:sorry2:
...

mary zdecydowanie pierwsza :tak:

Mary w pierwszej super wygladasz i ja bym w niej poszła na wesele :)
No proszę jakie zgodne jestescie - jak NIGDY ... :-D
W sumie tez się skłaniałam do tej czarnej a tą niebieską też wziełam bo w czymś trzeba w końcu chodzić latem... ;-)

etna
na wesele to raczej nie, ale na poprawiny i owszem :tak:

reklama
Do góry