Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cześć dziewczynki. Właśnie siedzę w swoim kochanym fotelu. Wczoraj wieczorem wróciliśmy i wzięłam kąpiel w mojej kochanej wannie i spałam jak suseł w moim kochanym wyrku. Ale się stęskniłam za moimi kątami.
Nadrabiałam Wasze posty i dużo pisałyście o lekarzach, czy chodzić prywatnie czy z NFZ. U nas akurat lekarze, którzy przyjmują prywatnie, mają również podpisane umowy z NFZ i przyjmują w poradniach K. Ja sobie tym razem upatrzyłam gina do którego chodziłam prywatnie i jestem bardzo zadowolonaChodzę oczywiście z NFZ.
claudia4you - Moja siostra przepisywała się z poradni K do innej poradni K i wystarczyło, że skserowała akta z tej pierwszej poradni i poszła do tej drugiej z papierami i tyle. Nie wiem jak to się ma w przypadku przepisania z prywatnej ale chyba nie powinno być wielkiej różnicy![]()
No jutro idę do gina i się go zapytam. Najwyżej zadzwonię jeszcze do tamtej poradni.
zobaczymy jutro jak będzie i dam znać. ale nerwa mam troszkę. U tego na nfz miałam być już dawno i może się wkurzyć. ale to prawdę mu powiem i tyle, zobaczymy
Oj tam zaraz. Lania Ci nie da![]()