Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
WitamJa juz urlopuje
![]()
Teraz podobno zostal zniesiony ten wymog ze do 10 tygodnia ciazy musisz byc na wizycie do grudnia 2011r.Trzeba byc w ciazy 3 razy minimum u gina. po razie na kazdy trymestr.
Ja mysle, ze raczej mozesz tak zrobic.Prywatnie jest zawsze lepiej chodzic bo gin nie traktuje Cie jak ,,kolejnego przypadku" tylko indywidualnie. Jak bym miala kase na prywatnego to bym sama tak zrobilaA wiem ile kosztuja badania jak sie za nie placi. Kasa idzie....A to ze do 2 bedziesz chodzic to nie jest chyba zabronione
Trzeba jakos kombinowac
Od dzisiaj 2 tyg urlopuAle sie nie moglam doczekac
I postanowilam ze tydzien posiedze w domu a w nastepnym pojade do mamy w koncu. Zadko mnie teraz widzi. Posiedze sobie na podworku a nie bede sie kisic w bloku
![]()
Kazdy kto wie ze jestem w ciazy powtarza mi zebym na zwolnienie poszla i nie byla glupia, nie w takiej pracy. Ciekawe tylko czy mi gin da... Bo sie tam mecze. A dopiero ide do niego pod koniec lipca....:/
Pewnie ze mozesz obu pokazacNo a skierowania na badania daje mi ten z nfz i nas w przychodni są darmowe :-)
a ci lekarze chcą i tak te same badania robić więc wyniki pokaże i temu i temu
Dziewczyny od kilku dni boli mnie głowa, wczoraj miałam ciśnienie 74/41 a dzisiaj mam 84/43, trochę chyba za niskie. Czy myślicie, że to może być jakiś problem dla ciąży?? Mój gin od soboty na urlopie i nie mam nawet gdzie zapytać![]()