reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
Akunia mi ból promieniował wzdłuż nogi i mi pomagało. A na ból pleców czy tyłka najlepszy jest masaż:-)
Jejku po śniadaniu tak mi niedobrze... chyba jajecznica mi zaszkodziła:zawstydzona/y:

Dziecko nie lubi jajecznicy:)

Co to jest bogracz????

Tłumaczyłam do 3 w nocy, a o 5 wstało dziecko i zadecydowało, że 2 godziny snu starczą. Obejrzał wszystkie możliwe filmy na dvd i w końcu zaczął po mnie skakać.
Tak bardzo chciało mi się kląć.

Dziewczyny, ktore maja juz dzieci...
Wy rozmawiacie z nimi o tym ze beda mialy rodzenstwo?
Bo mimo, ze Olo ma juz prawie 3 lata, to jak mowie, ze mama ma bobasa w brzuchu to patrzy sie na mnie conajmniej dziwnie...

I znow nie jestem glodna.
Doslownie nie czuje, ze musze jesc.

Witam dziewczynki... melduje sie.. w nienajlepszym humorze:-(
Od 6.30 nie spie, musialam wziasc No-Spe... bolal mnie brzuch, ale na szczescie przeszlo. Za duzo mam problemow na głowie :-( ....ojjj szkoda gadac
Musze sie w koncu wziasc za jakos robote.... maly chce isc na dwor...a ja jakos nie czuje sie na silach zeby wychodzic na ten upal:no:
zaniedlugo przeprowadzka... musze zaczac przegladac rzeczy, pakowac... NIC MI SIE NIE CHCE!!!!
najchetniej polezalabym w lozku z jakos dobra ksiazka :tak:

Harsharani bogacz to rodzaj hmmm... gulaszu... robi sie go z miesa wołowego, dodaje ziemniaczki, papryke, ja dodaje rowniez lane kluski, ogorek kiszony, kminek :-p pychaaaaaa..........!!!!!!

Witam dziewczynki:)
Ja dzis mialam straszna noc:( Do 2 w nocy nie moglam zasnac bo mnie katar meczyl:( Jestem alergikiem a teraz wszystko pyli;/ Normalnie mam juz dosc ciaglego kichania i zatkanego nosa;]
A tak poza tym to wszystko gra:) Nawet mnie az tak bardzo nie mdli dzis:)

Wlasnie wydalam... 12 funtow. Na ciuchy ciazowe. Z ebay. I mowiac szczerze, to sama jestem w szoku, bo tego jest mnostwo! Tak jak pisalam.. Tlumaczylam w nocy i weszlam na strone z ciazowymi. I byly takie zestawy duze.. Np 3 pary spodni i 3 topy...
No i generalnie wygralam chyba 4 aukcje.. Po 99P (co daje okolo 20 zl). Razem z przesylka 12 funtow. I chyba sie pochwale :p

Zobacz załącznik 263114Zobacz załącznik 263113Zobacz załącznik 263112Zobacz załącznik 263111Zobacz załącznik 263110Zobacz załącznik 263109Zobacz załącznik 263108Zobacz załącznik 263107Zobacz załącznik 263106Zobacz załącznik 263105

Witam dziewczynki:)
Ja dzis mialam straszna noc:( Do 2 w nocy nie moglam zasnac bo mnie katar meczyl:( Jestem alergikiem a teraz wszystko pyli;/ Normalnie mam juz dosc ciaglego kichania i zatkanego nosa;]
A tak poza tym to wszystko gra:) Nawet mnie az tak bardzo nie mdli dzis:)

Witaj,

no to widzę, że mamy podobny "zasmarkany" problem . Mnie teraz również katar i kichanie bardziej męczy - wiadomo wszystko pyli ale również jest fatalnie sucho co dodatkowo potęguje objawy. Z tego co czytałam nie możemy brać raczej niczego prócz wapna ( i to też w bardzo rozsądnych ilościach ). Mam już skierowanie do alergologa i muszę się zarejestrować by wiedzieć co bezpiecznie można stosować. A czy Ty czegoś używasz?

pozdrawiam cieplutko

reklama
Do góry