reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

a u nas w koncu popadal deszczyk. ciesze,ze sie, bo trawa mi cala pozolkla w ogrodku, weza nie mam, a konewka za duzo podlewania :) i tak podlanie kwiatow i warzyw zajmuje mi okolo 20 min co wieczor.

i od razu tak rzesko jest i nawet to,ze mokro mi nie przeszkadza. zrobilam sobie dzis wychodne a tata ubral amelke w kurtke przeciwdeszczowa i crocsy i pojechali na spacer.

Heh, u nas dzis JESZCZE nie padalo:) masz swoj ogrodek w UK? Super, zazdroszcze.
Moja mala znow drzemie, juz poltorej godziny, ja nie wiem co dzis w powietrzu wisi u nas.

reklama
mary super! :)no jazdy w tępie fajnym masz hehehe :D u mnei wlasnie z ruszaniem tez był duzy problem :D ale po jakims czasie juz skumałam ;) no to powodzenia :) a no i napisz kiedy testy masz jakies :D bedziemy kciuki trzymac:D
Testy to ja juz mam ZA sobą :tak: - dostałam tzw tymczasowe prawojazdy na max 2 lata w tym czasie musze podejść do egzaminu na pełne prawko ale nie wczesniej niz pół roku po otrzymaniu L'ki
Tak wiec podejrzewam ze wcześniej niz w przyszłym roku nie bede podchodzić bo i po co sobie ciśnienie robić..? ;-)
A jeździć i tak mogę i będę...

Testy to ja juz mam ZA sobą :tak: - dostałam tzw tymczasowe prawojazdy na max 2 lata w tym czasie musze podejść do egzaminu na pełne prawko ale nie wczesniej niz pół roku po otrzymaniu L'ki
Tak wiec podejrzewam ze wcześniej niz w przyszłym roku nie bede podchodzić bo i po co sobie ciśnienie robić..? ;-)

Robisz prawkow UK? Moj maz tez wlasnie kurs robi, ale jeszcze nie daje mu jezdzic:p

aa to fajnie tam macie :))

kaśka a czemu ty tym modem jeszcze nie jesteś????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

eh no i przyszła @ ;P kto dołączy do mnie ? :p hehehe

TAK SZYBKO? Nie przeginaj :confused2:

Wszystkiego naj, naj...

Wspolczuje, moze nie wychodz z mala na taka pogode, bo to naprawde moze dojsc do udaru... no i wspolczuje upalow, u nas dzis nie wieje, ale znow tylko 18 stopni wiec lata tez brak...
a u nas byla pobudka o 4.30 i o 5.45, mala z wielkim hukiem wpadla w szal, jak nie mogla sobie pozycji do spania znalezc, poszlysmy wiec na bajki i jak sie uspokoila to spowrotem do lozka, zaciagnela cyca i spala do 9.20:) a potem znow od 10.30 do 11.30. Albo jest niskie cisnienie, albo odsypia ostatnie dwa dni, hehe.

Kochana ja mam w domu gorzej niż na dworzu - tu dopiero udaru cieplnego dostać można.
Witajcie laseczki
Od kilku dni na bb prawie wogóle nie zaglądałam bo jazdy zaczełam... uffff troche stresujące to dla mnie no ale jakoś do przodu idzie.
bardzo napiete te godziny mam bo aż 4godz dziennie - 2h rano i 2h po południu :dry:
Łącznie od sb do czw 22godz jazdy!
Muszę powiedziec że myślałam że będzie gorzej... tzn mam jeszcze problem ze sprzęgłem (za szybko mi sie je puszcza szczególnie przy starcie) ale ogólnie jeżdzę juz po mieście, skrzyżowania, ronda, parkowanie... Dzisiaj cofanie po łuku zrobiliśmy, wczoraj parkowanie tyłem... Oczywiście to wszystko czasu jeszcze wymaga i praktyki ale chyba mogę powiedzieć że zaczynam kumac czaczę ;-)
Chociaz nie powiem ze przychodzi mi to wszystko bez trudu... :sorry2:

Mary to fajnie że jesteś zadowolona! dasz radę, wierzę w Ciebie:tak:

dziunka24 jak Asia?

Ok, ok, strachu się najadłam tylko, pisałam wyżej:tak:

a u nas w koncu popadal deszczyk. ciesze,ze sie, bo trawa mi cala pozolkla w ogrodku, weza nie mam, a konewka za duzo podlewania :) i tak podlanie kwiatow i warzyw zajmuje mi okolo 20 min co wieczor.

i od razu tak rzesko jest i nawet to,ze mokro mi nie przeszkadza. zrobilam sobie dzis wychodne a tata ubral amelke w kurtke przeciwdeszczowa i crocsy i pojechali na spacer.

No właśnie, mi spaliło dziś surfinie :cool: rano pięknie bujne, a przyjechałam...aż płakać się chce. Podlałam , może się uratuje...

Byliśmy dziś nad jeziorem, istny raj, w cieniu pod drzewami, bajka!:tak: A w domu - masakra. Moczymy właśnie Asię w chłodnej wodzie, pampka założe i na dwór idzie spać, bo chłodniej (30 stopni:dry:). Może zaśnie w wózku lepiej, potem ją przerzucimy do łóżka.

kaśka a czemu ty tym modem jeszcze nie jesteś????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
nie wiem . . .
TAK SZYBKO? Nie przeginaj :confused2:
no :p haha to ty w tamtym miesiacu nawaliłas z kilolkiem pHi ;P

reklama
Do góry