reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

cześć laseczki ale upały!!:-):-)
a tak w ogóle to mamy dzisiaj 8 MIESIĘCY:-):-):-):-)

Wszystkiego naj, naj...

Oj biedulko! Ale myślę że tak źle nie wyglądasłaś, dawaj foty :-p
Dzięki laski za troskę. Zmierzyłam małej w nocy temp, była ok, potem ok 1-2 wzięłam ją do siebie (w łóżeczku jakoś zeszła całkiem na dół i jak ją chciałam wyżej przesunąc to ją obudziłam:confused2:). Spała do teraz, do 10-tej. Teraz siedzi w pokoju u Julki i się bawi więc chyba jest ok:-)

Wspolczuje, moze nie wychodz z mala na taka pogode, bo to naprawde moze dojsc do udaru... no i wspolczuje upalow, u nas dzis nie wieje, ale znow tylko 18 stopni wiec lata tez brak...
a u nas byla pobudka o 4.30 i o 5.45, mala z wielkim hukiem wpadla w szal, jak nie mogla sobie pozycji do spania znalezc, poszlysmy wiec na bajki i jak sie uspokoila to spowrotem do lozka, zaciagnela cyca i spala do 9.20:) a potem znow od 10.30 do 11.30. Albo jest niskie cisnienie, albo odsypia ostatnie dwa dni, hehe.

reklama
mi maly przespal cala noc na pampersie bez przykrycia

wstal na cyca o 4 i zostal juz u nas w lozku i spal do 7

o 9.30 wsadzilam go do wozka i poszlam na jagody i spal 2,5godz :szok::szok::szok: (w lesie cien i chlodek, az chrapał, zal bylo z lasu wyjezdzac)
odsypial wczorajsze Zoo hihihihi

dzisiaj tez z niego pot cieknie ciurkiem, te upaly to jakas masakra

hmmm ignas bez przykrycia spi juz do jakiegos miesiaca;) ale u mnie o dziwo w te upaly super spi...odpukac...

edit: u nas troche wiaterku i chmury..wow

Mi sie dzis termometr "przekrecil" ;) tzn wlasnie na tym oknie mam teraz slonce no i termometrowi skali braklo heheh wiec nie wiem teraz ile mamy, ale jest tragedia, tzn dla mnie, bo Tomi pewnie sie cieszy... ma teraz nadprogramowe kapiele z zabawkami w ciagu dnia, tak zeby sie schlodzic :)

Witajcie laseczki
Od kilku dni na bb prawie wogóle nie zaglądałam bo jazdy zaczełam... uffff troche stresujące to dla mnie no ale jakoś do przodu idzie.
bardzo napiete te godziny mam bo aż 4godz dziennie - 2h rano i 2h po południu :dry:
Łącznie od sb do czw 22godz jazdy!
Muszę powiedziec że myślałam że będzie gorzej... tzn mam jeszcze problem ze sprzęgłem (za szybko mi sie je puszcza szczególnie przy starcie) ale ogólnie jeżdzę juz po mieście, skrzyżowania, ronda, parkowanie... Dzisiaj cofanie po łuku zrobiliśmy, wczoraj parkowanie tyłem... Oczywiście to wszystko czasu jeszcze wymaga i praktyki ale chyba mogę powiedzieć że zaczynam kumac czaczę ;-)
Chociaz nie powiem ze przychodzi mi to wszystko bez trudu... :sorry2:

mary super! :)no jazdy w tępie fajnym masz hehehe :D u mnei wlasnie z ruszaniem tez był duzy problem :D ale po jakims czasie juz skumałam ;) no to powodzenia :) a no i napisz kiedy testy masz jakies :D bedziemy kciuki trzymac:D

reklama
a u nas w koncu popadal deszczyk. ciesze,ze sie, bo trawa mi cala pozolkla w ogrodku, weza nie mam, a konewka za duzo podlewania :) i tak podlanie kwiatow i warzyw zajmuje mi okolo 20 min co wieczor.

i od razu tak rzesko jest i nawet to,ze mokro mi nie przeszkadza. zrobilam sobie dzis wychodne a tata ubral amelke w kurtke przeciwdeszczowa i crocsy i pojechali na spacer.

Do góry