reklama
D
dziunka24.
Gość
Uleńka w normalnym domu jednorodzinnym.
Ale mieliśmy akcję! Właśnie chciałam Wam pisać że mala już nawet nie chce pić, a tu siedzi mi na kolanach i nagle słyszę jak się dławi, zaraz ją do góry nogami i puściła TOTALNIE OGROMNEGO PAWIA, chyba jedzenie z dwóch dni.
Cała ja, krzesło, mała i wielka kałuża na ziemi. Zaraz małą wpakowałam do chłodnej wody, opłukałam, A sprzątał, ona nie chciała znowu pić. Zmierzyłam temp - jest lekko osłabiona. Przed chwilą w końcu zasnęła. Przełożyłam ją do łózeczka, tam będzie mieć więcej miejsca i nie będzie może jej gorąco.
Mam nadzieję że to nie żaden udar...
EDIT-objawy jak nic udarowe, ale brak gorączki więc nie wiem. O matko.
Ale mieliśmy akcję! Właśnie chciałam Wam pisać że mala już nawet nie chce pić, a tu siedzi mi na kolanach i nagle słyszę jak się dławi, zaraz ją do góry nogami i puściła TOTALNIE OGROMNEGO PAWIA, chyba jedzenie z dwóch dni.

Mam nadzieję że to nie żaden udar...
EDIT-objawy jak nic udarowe, ale brak gorączki więc nie wiem. O matko.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
E
etna36
Gość
dziunka trzymam kciuki bedzie dobrze mam nadzieje ze to chwilowa jakas niestrawnosc zwiazana z tymi temperaturami
D
dziunka24.
Gość
No ja też tak sobie tłumaczę... temp nie ma więc chyba będzie ok, póki co śpi. ech... ale takiego pawia to w życiu nie widziałam u dziecka

C
Cleo1981
Gość
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
No ja też tak sobie tłumaczę... temp nie ma więc chyba będzie ok, póki co śpi. ech... ale takiego pawia to w życiu nie widziałam u dziecka![]()
Dziunka moj maly tak wymiotuje od kilku tygodni ale mlekiem lub obiadkami czy kaszkami ktore zawieraja mleko.... a jak bardzo duzo zje to tez ma odruchy wymiotne. i naprawde takiego pawia to jak u doroslego....
A tak wogole to wpadam na chwileczke doslownie i ide spac... Choroba mnie lapie... gardlo zawalone nos zatkany, zatoki jednym slowem MASAKRA... Remont jeszcze nie skonczony.... wieczni sa naprawde... Co chwilke cos poprawiaja, naprawiaja, dokladaja.... juz mam dosc. Oli tez marudny bo malo czasu z nim spedzamy (ja i K) no a u babci fajnie ale na chwilke... budzi sie w nocy po kilka razy a od 5 juz na nogach skacze w lozeczku przy barierce i wola "TATA"
Banana a teraz u Ciebie nie bylo upalow przez kilka dni? Ja myslalam ze umre tak goraco... a Oli w samym pamku pocil sie jak swinka...
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO WSZYSTKIM SOLENIZANTOW SPRZED OSTATNICH KILKU DNI I TYGODNI !!!!
byly, ale nie takie jak wczesniej. wtedy bylo goraco i slonce, a teraz goraco,czasami pochmurnie i duszno,ale wieczorami byl wietrzyk, a wczesniej zero.
wspolczuje przeprowadzki,ale w koncu bedziesz na swoim. pewnie nie mozecie sie doczekac. klaudzia,zapomnialam powiedziec, ze fantastyczny zrobilas ten komiks z olim i amelka katrenki. wogole zdjecia robisz swietne!
wspolczuje przeprowadzki,ale w koncu bedziesz na swoim. pewnie nie mozecie sie doczekac. klaudzia,zapomnialam powiedziec, ze fantastyczny zrobilas ten komiks z olim i amelka katrenki. wogole zdjecia robisz swietne!
reklama
Igorku STO LAT!!
Dziunka i jak Joasia po nocy? Mam nadzieję że lepiej
Wracam po tygodniu po ślubie i chyba nie dam rady nadrobić wszystkiego. Nie proście o zdjęcia - miałam katastrofę na twarzy, dzień wcześniej dostałam uczulenia i w dniu ślubu miałam oczy całe czerwone i spuchnięte, no tragedia. Do tej pory nie mogę się wszystkiego do końca pozbyć. No i oczywiście nie wiadomo od czego to wylazło, bo nie używałam niczego nowego do buzi...
Dziunka i jak Joasia po nocy? Mam nadzieję że lepiej
Wracam po tygodniu po ślubie i chyba nie dam rady nadrobić wszystkiego. Nie proście o zdjęcia - miałam katastrofę na twarzy, dzień wcześniej dostałam uczulenia i w dniu ślubu miałam oczy całe czerwone i spuchnięte, no tragedia. Do tej pory nie mogę się wszystkiego do końca pozbyć. No i oczywiście nie wiadomo od czego to wylazło, bo nie używałam niczego nowego do buzi...