Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cleo ja Ciebie bardzo dobrze rozumiem. Ja jestem w domu 10 dni i juz mam dość. A tak się cieszyłam,z ę wreszcie z dzieciakami czas spędzę. A tu jeden wrzeszczy o byle co, drugi non stop marudzi. Jeden na ręce cąły czas a drugiemu zaraz zrób picie albo jeśc (ale jak jak masz jedną rękę?) jeden cyca rugiemu zaraz siuku sie zachciewa. Jeszze troche i oszaleje. Nie mma chwili wolnej. Jak chodzilam do pray to przyynajmniej odsapnęłam. Teraz i tak w dzień nie daję ray nawet zmywarki zaladowac. A. robi po 12 godzin, bo ja bez pracy, przychodzi do domu i az mi glupio, bo siedze caly dzien w domu a mieszkanie wyglada jakby ktos grranat wrzucił. Więc po nocah pranie, prasowanie, gotowanie. Siły nie mam zupelnie. Praca mnie wykonzyla, a tu 0 odpozynku tylko chyba jeszcze gorzej.
Nie wiem co sie z Michasiem dzieje, marudzi calusienki dzien. Calą uwage muszę na nim skupiać, a jak tylko Kuba się do mnei zbliży to ten zazdrosny w ryk...

masakra, te historie. nawet jesli wymyslone to i tak ciarki mnie przeszly...
czytalam w ciazy ksiazke (autorka jest lekarzem, pisze kryminaly medyczne - tess gerritsen) i byla ona wlasnie o sierotach uprowadzanych z rosji w celu handlu organami. ksiazka powstala na podstawie historii ktore opowiadali sobie lekarze. chociaz to tylko ksiazka, dlugo nie moglam sie otrzasnac...
a na nk, idac tropem podanym w watku, znalazlam wlasnie forum: szukam synka lub coreczki, dzieci piszcie!!!! oczywiscie zaraportowalam, ale tam jest kilka tysiecy for, a profili z "szukam" albo "nie mam" w nazwie jest tyle, ze nie chce mi wyswietlic, bo za wiele pasuje do kryteriow i jak zawezylam do warszawy, wstawilam plec i mlody wiek, dopiero wtedy pokazalo i na dzien dobry profil bobasa- kacperek - szukam tatusia!!!!

Dziewczyny pisalam wam jakis czas temu ze zle sie czuje. Zrobilam test-na szczescie wynik negatywny:-). No a ja dalej sie zle czuje. Myslalam ze mam mdlosci ale czuje dziwny ucisk w gardle, tak jakby cos mi tam siedzialo. Do tego odrzuca mnie strasznie od jedzenia. Poczytalam troche w necie i zastanawiam sie czy to nie przypadkiem problemy z tarczyca. Musze sie wybrac do lekarza, zrobic badania itd
) wyniku;-) cala sie spociłam i wogole... :|

STO LAT DLA ALANKA
OMG kiedy ty to robisz???? Musisz mieć złote dziecko, moje mi czasem nawet umalowąć rzęs nie daja :/
Opowiem Wam jaka jestem rozgarnięta. Byłam wczoraj wieczorem w slepie, takiej wielkiej pasmanterii. Jest tam kącik dla dzieci - Kubę tam zainstalowałam a sama posżłam wybierac tkaniny (że Kuba cicho nigdy nie jest to mogę tak robić, bo zawsze wiem gdzie jest (z resztą dzieliły nas tylko wieszaki z firankami) tylko jak się cicho robi to lecę zobaczyć co broi. Ale do czego zmierzam, zesżlo się trochę i młody zaczął marudzić, miałam go na rękach ak płaciłam, więc od razu przejął portfel. Posżlam potem do kuby i w tym kąciku z zabawkami chciałam Michasiowi pić dac, bo duszno było... i tu niby koniec historii. Rano, po 8 zbieram się na pocztę i kurcze szukam portfela, nigdzie nie ma (a w środku 300zł, karty, dowód...) przeanalizowąłam krok po kroku wysżło ze w tym sklepie maiłam go w ręku ostatni raz - dzwonię oni, ze nie ma , nikt nie znalazl ale żbym zadzwonila za 2 godziny bo moze któryś z pracowników schował. Dzownię drugi raz, nie ma((( za pól godziny oni dzwonią, ze sie znalazł - byl w koszu z zabawkami
dzieciaki w kąciku musiały potraktowac go jjak zabawkę i tam wsadziły
wszystko było w środku co do grosza. Tak sobie myślę, ze dobrze, ze to dzieci się nim zaopiekowaly, bo jakby tos dorosły znalazł to raczej pełny by nie wrócił. Nerw się najadlam co nie miara przez te kilka godzin

my w końcu przeprowadzeni, jeszcze tylko kilka pudeł do rozpakowania i będzie super :-)
strasznie się cieszę , teraz mam olbrzymi salon i dwie sypialnie ,więc jak Kuba trochę podrośnie to będzie miał swój pokój![]()
ide poczytać inne tematy i spadam do mycia i do spania ;-)
Było super, choć dłużej bym nie wytrzymała
ciuchów wzięliśmy za mało, mnóstwo komarów i gzów, A miał łącznie 10 kleszczy, MASAKRA.
W dzień na plaży, potem albo gofry, albo grill albo lody ;-)Dziewczynki razem fajowe, choć ich córeczka 2 kg lżejsza od Asi więc śmiesznie wyglądały
Na plaży pluskały się w swoich basenikach, potem grzecznie spały na kocykach.
To gratuluję (lub nie) wyniku;-)
Oj, ja mam guza na szyji i czuję go tam w środku. Obmacałaś szyję?
oh dziunka tęskniłyśmy bardzo![]()
![]()
i odliczałysmy dni kiedy wrócisz hehehe

wczoraj miałam okna otwarte i było przyjemnie:-), ale i tak w nocy....upały panują i faktem jest to, że najlepiej w piwnicy