reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

aj dziunka dawaj znac jak Dzis Asia :(
Lagajka jednak chcemy zdjecia :p

a Pawełek dziś dał pospac mamusi :D i wstał 8.15 :D w nocy wstal o 3 na mleko pozniej po 5 trpche zjadł i spał do 7.30... myslalam ze juz zrobi nam pobudkę a on se lezał grzecznie i zasnal za chwile heheh :) wiec mozna powiedziec ze sie wyspałam :D eh dzis znów duszno :o szkoda ze samochod maz zabrał bym sie gdzies wybrala poopalać jeszcze :D

reklama
Ostatnia edycja:
Igorku STO LAT!!
Dziunka i jak Joasia po nocy? Mam nadzieję że lepiej
Wracam po tygodniu po ślubie i chyba nie dam rady nadrobić wszystkiego. Nie proście o zdjęcia - miałam katastrofę na twarzy, dzień wcześniej dostałam uczulenia i w dniu ślubu miałam oczy całe czerwone i spuchnięte, no tragedia. Do tej pory nie mogę się wszystkiego do końca pozbyć. No i oczywiście nie wiadomo od czego to wylazło, bo nie używałam niczego nowego do buzi...

Oj biedulko! Ale myślę że tak źle nie wyglądasłaś, dawaj foty :-p

Dzięki laski za troskę. Zmierzyłam małej w nocy temp, była ok, potem ok 1-2 wzięłam ją do siebie (w łóżeczku jakoś zeszła całkiem na dół i jak ją chciałam wyżej przesunąc to ją obudziłam:confused2:). Spała do teraz, do 10-tej. Teraz siedzi w pokoju u Julki i się bawi więc chyba jest ok:-)

Oj biedulko! Ale myślę że tak źle nie wyglądasłaś, dawaj foty :-p

Dzięki laski za troskę. Zmierzyłam małej w nocy temp, była ok, potem ok 1-2 wzięłam ją do siebie (w łóżeczku jakoś zeszła całkiem na dół i jak ją chciałam wyżej przesunąc to ją obudziłam:confused2:). Spała do teraz, do 10-tej. Teraz siedzi w pokoju u Julki i się bawi więc chyba jest ok:-)

dziunka super ze okej, moze dostala cos juz niedobrego, zesputego w sensie, teraz w tych upalach wszystko sie cholera szybciej psuje:/

mi maly przespal cala noc na pampersie bez przykrycia

wstal na cyca o 4 i zostal juz u nas w lozku i spal do 7

o 9.30 wsadzilam go do wozka i poszlam na jagody i spal 2,5godz :szok::szok::szok: (w lesie cien i chlodek, az chrapał, zal bylo z lasu wyjezdzac)
odsypial wczorajsze Zoo hihihihi

dzisiaj tez z niego pot cieknie ciurkiem, te upaly to jakas masakra

Normalnie w kursie raz w tygodniu po 30 min
teraz w lipcu bedzie mial dwa razy w tygodniu po 30 min i teraz jak maly jest starszy to mozemy jeszcze 10 min na duzym basenie zeby go stopniowo wychladzac i przyzwyczajac do "normalnej" wody, nie mozna przeginac z dlugoscia bycia dziecka w wodzie.
Zdjec mam pelno zrobionych samej i oni tez robia kilka zdjec do zamowienia na email koszt jednego 4zl
uff znalazlałam tego posta...:happy2:
dzięki za odpowiedź....

ja za bardzo nie mam czasu, bo mam jeszcze troszkę do latwienia...:sorry2:
ale nadrabiam was, żebym za duzo zaległości nie miała..

wogóle to mala mi powyrywała przyciski w kompie... i nie mam jak robić na szybko żźćśł :dry: bo nie mam alta min:sorry2:

reklama
Do góry