reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

dziewczyny jak ja wam wszystkim dziękuję ... takiego wsparcia jak wy :) to nikt mi nie udzieli , z wami to ja chyba wygram wszystkie wojny świata , a i sama stanę w rzędzie jak będzie trzeba komuś podać łapkę i pomóc dobrym słowem, aż sie wzruszyłam , d z i ę k i ogromne !!! , jeszcze nic nie wiem , nie miałam jednak odwagi iść na betę... jak coś będę wiedziała to dam wam znać , kochane jesteście ...

reklama
DODORA- czy mam rozumieć, że wredna @ się jeszcze nie rozkręciła?? Może jest jeszcze jakaś iskierka nadziei??
Żeby się udało...Żeby się udało...Żeby się udało...Żeby się udało...Żeby się udało...Żeby się udało...Żeby się udało... -
to taka sobie mantra ;-)
Dziewczyny, powiedzcie mi taką rzecz: jeśli transfer miałam w sobotę rano (godz.9.30) to mam ten dzień liczyć jako 1 dpt czy liczyć dopiero od niedzieli ?? Psia krew- nadal nic nie czuję!

dziewczyny @ się nie rozkręciła ale byłam dziś na becie 1.22 w 10dpt , chyba już nie ma co mieć nadzei ale póki krew się nie poleje to będe głupio wierzyc , że może jakimś cudem..... Okres spóźnia mi się jakies 2,3 dni i nie wiem o co chodzi, czy może luteina wsztrzymuje @ ? Pierwszym razem dostałam @ dokładnie 28 dc. tak jak przypadało , a teraz nic. Może słyszałyście o takich przypadkach ,że w 10 dpt beta mniejsza niż 5 , a potem rosła i pokazała ciążę ? Czy już nie robić sobie niepotrzebnie nadziei ???
ma-mi tak dokladnie to nie wiem czy godzina transferu tak rano coś zmienia , wydaje mi się , że nie i chyba powinnaś liczyć dzien tranzferu jako dzien 0
ma-mi , ewelina- trzymam za was OGROMNE kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&& żeby wam się udało !!!

Dzięki dziewczyny - czyli liczę od niedzieli... Kurcze a już chciałam sobie trochę przyspieszyć dzień bety ;))
Dodora - nie znam takich przypadków więc nie pomogę, ja poprzednim razem robiłam betę w 28 dniu cyklu- wyszła poniżej 1 więc lekarz kazał odstawić luteinę i duphaston i powiedział, że wredna przyjdzie w ciągu 2-3 dni i tak się stało... Więc myślę, ze musisz czekać i zrobić betę w 14dpt - dopiero na tej podstawie coś wywnioskujesz- oby się udało, oby się udało, oby się udało...........Jeszcze jest nadzieja :)
Dzięki wielkie za kciukasy- żeby jeszcze udało mi się przegonić te czarne myśli... Pozdrowionka

lolitka - miałam nadzieję , że mi cos na ten temat powiesz , tak myslałam , ze nic z tego ale warto zapytać , no cóż , trzeba się otrząsnąć i próbować znowu.... do trzech razy sztuka. A ty kiedy próbujesz swój czwarty raz ?

dziewczyny @ się nie rozkręciła ale byłam dziś na becie 1.22 w 10dpt , chyba już nie ma co mieć nadzei ale póki krew się nie poleje to będe głupio wierzyc , że może jakimś cudem.....

Dodora,
ja tez miałam ciągle nadzieję: w 10dpt miałam 5,8 co wg niektórych norm teoretycznie mogło oznaczać sukces. Oczywiście nic z tego nie wyszło, ale wiesz, przekułam te porażkę na sukces: taka beta oznacza że cos się jednak działo, a to juz coś, co nie? Trzymam kciuki za twój następny sukces!!! Trzymaj się ciepło.

A tak w ogóle to was dziewuszki pozdrawiam; rzadko piszę bo u mnie nic sie nie dzieje (czekam na histeroskopię- początek sierpnia) ale was tu podczytuję i pewnie niedługo wrócę na dłużej :)
Pozdrowienia, nie napisze że gorące bo się upieczemy ...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hello Laski
Ja dzisiaj dzwoniłam do Novum i mój zarodek (4-ty który był rozmrożony) obumarł. I lekkiego doła złapałam, że może te w brzusiu też obumarły. Dupa blada:) Wkurzona jestem:)

Dodora
niestety wydaje mi się że taka beta w 10 dpt to troszkę za mała. Przykro mi:)

Mami
zdecydowanie sobota to dzień 0, dopiero niedziela to 1 dpt. Wiem Kochana że się dłuży, mnie tak samo:)

reklama
dodora
nadzieja umiera ostatnia....

u mnie - nie wiem, zobaczymy. troche sie dzieje u mnie i jakos czasowo moze to sie rozwlec nawet do 6 miesiecy. ale sie zobaczy. w najlepszym przypadku za 2 miesiace ale szanse na to sa nikle

Do góry