reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
sergevna pluj na zdrowie
kalmandynka dziekuję, ze zdrówkiem fizycznym jest juz w porządeczku, nic nie ciecze, ze tak powiem, nic nie boli. Czekam teraz na @ i mam nadzieję, ze będzie w normalnym terminie
mama czy wiesz kiedy bibinka wraca???
sorbuś jak się czujesz, juz dobijasz do końca trymestru?
sol gdyby Dzwoneczek nie zamarzył o ty że chce latać zamiast chodzić tez miałabym wielgasny brzuch, bo wypychało mnie jak ciebie od początku. I wtedy juz nie miesciłam sie w rzeczy . Najwyżej będziesz brzuch w wózku Karolci wozic :-D

reklama
Ewelinka jak mogłam niezanotować że to Ty ??? no nie wiem wybacz prosze i nie ścinaj mi głowy :)
narobiłaś mi smaka na kawke ide wstawić wode :) a co też sie napije w nowym kubeczku - trzeba przetestować :):):):):)

Hope - witaj, no nie powiem bo jest ciężko ale cieszę sie ze zaproponowali nam inseminacje niz mieli byśmy jeszcze kolejne dwa lata próbowac i możliwe że bez skutku. a tak inseminacje można do 6 razy spróbowac i jak nie bedzie skutku to wtedy IN VITRO. Inseminacja jest refundowana ale my wyczytaliśmy dużo opini na ten temat i wolimy wydać kase by był szybszy i lepszy skutek, nie którym sie wydaje że 600 zł to głupota, może i tak ale my tak bardzo pragniemy maluszka że kasa nie ma znaczenia. My mamy sznse spróbować i spróbojemy bo nie chcemy czekac iks lat na dziecko. Wkurza mnie tez fakt jak ludzie sa przeciwni inseminacji bo to sztucznie itp. najlepiej niech sie nie wypowiadaja na ten temat bo nie maja zielonego pojecia co my starający czyjemy.

Ewelinka jak mogłam niezanotować że to Ty ??? no nie wiem wybacz prosze i nie ścinaj mi głowy :)
narobiłaś mi smaka na kawke ide wstawić wode :) a co też sie napije w nowym kubeczku - trzeba przetestować :):):):):)

Ano mogłaś...wybaczam, przecież nic się nie stało ;-) czasem w nawale informacji tutaj można się pogubić...co...kto..komu...i u kogo...;-)

Sylwia, inseminacja nie jest sztuczna!!!!!!!!!!!! In-vitro tak - poza ustrojem...ktoś kto twierdzi że IUI jest sztuczna myli pojęcia...my również zdecydowaliśmy sie na IUI i również za opłatą i nie uważam żeby to było wyrzucanie pieniędzy. Niestety w naszej słuzbie zdrowia jest tak, że jak sie DA to się da....smutne, ale prawdziwe...życzę Ci powodzenia...z tego co wiem IUI można do 7 razy...

Ostatnia edycja:
bunia- cześć kochana!!pytalam o Ciebie rano;-):-)ściskam Cie!!
WISIEŃKA- pewnie,ze wiem kiedy Bibinka wraca:tak:dzis rano wyjechali,pewnie na 16.00 beda w domku,urlop mieli udany,dzialaja na luzie mimo braku @ ,ale czerpie przyjemność i nie mysli o niczym,zeby sie wyluzowac.

Mama no chyba będę musiała tak zrobić... Normalnie ta kobieta tak mnie irytuje dzisiaj... Jak będzie tak gadać dalej ( a ciągle to robi teraz) i w końcu znowu na mnie "wejdzie", to chyba normalnie zrobię jej potop szwedzki w salonie, spakuję laptopa i będę czekała na rozpoczęcie pracy na ławce pod firmą, byle by tylko jej nie słuchać.... :dry:

A ja Wam coś powiem jeszcze... Od jakiś 2 tygodni nie ma dnia, żebym nie miała nudności, nie chciało mi się ciągle spać, nie bolał mnie brzuszek i wogóle... Robiłam teścior dwa dni temu, wyszła jedna krecha, piersi też w normie jak zwykle więc pewnie i tak nie ma fasoli... Ale się czuję dziwnie... :sorry:

Wisienka - no jeszcze 2 tygodnie - ale stresa mam duzo większego niz za pierwszym razem :-( ehh nic nie powiem więcej bo mi się łzy cisną - ty wiesz ... tule cię mocno kochana

mama - no dzisiaj jest szął pał nie moge w ogóle nadrobić bo co sie zabiore to juz dwie strony i tyle nowych osób nie mogę spamietac :zawstydzona/y: - mdlości w miare przechodzą ale upaly sobotnie mnie wykończyły leżałam do góry tyłkiem i nic nie robiłam :-p

co sie dzieje u młodejm nie w temacie jestem :-( a widze ze chyba cos niedobrego - :-(

ewela i sylvia trzymam mocno kciuki za IUI - kiedy pierwsza próba ?

Ostatnia edycja:
Wisieńko biedaczko Ty nasza. Na pewno uda się kolejnym razem
Mama pozdrów mlodam od nas

reklama
sylwia żadna kasa się nie liczy i po każda z nas zrobiła by wszystko żeby miec dziecko. Trzymam &&&&&&&&&&&&& żeby się udało.
Ewelinka to pijemy razem bo ja tez jeszcze mam ta poranna :zawstydzona/y:, no i marylka zaraz nowym kubkiem zaszpanuje
ja dziś pełna nadzieji, ze Pol dostanie wypłate bo w tamtej starej firmie mu nie zapłacili a chole.... bank nadal moja kase trzyma az do 22:wściekła/y:A my już bez złotówki!!!!!!!!!
No mlodam mówiła, że jedzie tam do siebie bo wie jak tam jest i wczoraj pojechali. Mi nie dawali tabl;etek a tam daja, nie wiem ale podobno to lepiej. Tak czy siak smutne...
sorbus wszystko będzie dobrze, twój dzidziolek chce spacerować a ty się tym ciesz i nie stresuj.
mama o no to troszkę do nas wróci, steskniłam się za nią i Martą.Uparta ta jej @ mam, nadzieje, ze moja przylezie. Powinna gdzieś około 6-7 sierpień. Ale zobaczymy.
Sorbus mlodej sie nie udało i tym razem nie było zarodeczka, znów ma zabieg bidulka

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry