• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
bunia - właśnie może warto zainwestować w prywatnego ginekologa? Często jest tak, że prywatny ma inne podejście, bo płacisz. Ja chodziłam prywatnie jak byłam w ciąży, a na początku na NFZ i jakieś tam porównanie mam. Na NFZ to nie to samo, choć bywają oczywiście wyjątki.

wisieńko- witaj kochana:-) jak samopoczucie?

sergeevna- mamie zawsze jest się najgorzej sprzeciwstawić, bo to mama, czasem autorytet. I nie jest to proste, ale jak się wyznaczy swoje granice wtedy jest o niebo lepiej i żyje się wreszcie po swojemu:-) dobrze, że mieszkacie osobno.

reklama
marylka jak tam utarg??? Trzymam kciuki.
Mlodam ma dzis zabieg, pomyslmy o niej ciepło. Jak byli u nas w sobotę to mówiła, ze jest po prostu zła, ze znowu się nie udało i lekarz tym razem kazał dłużej czekać.
sylwia uda się napewno za miesiąc!
dzięki no tak nie za bardzo z ruchem dziś u mnie :(:( ale może bedzie lepiej :) i dzięki za kciuki :):)

przepraszam ale nie zapamietałam która z was szykuje sie na inseminacje :( mam pytanko a jak długo wcześniej sie staraliście ??

Popatrzyłam ile się niektóre kobitki staracie... jakoś mi się tak dupowato zrobiło... :-( ciekawa jestem kiedy ja się poddam, jeśli się tym razem nie udało... chociaż temperatura wciąż powyżej 37, więc może, może... ech... idę z psami. Miłego klepania :happy:

mary105 okres mialam dostac tydzien temu . dzis robilam test.. jedna kreska:-( ale w razie czego poszlam dzis na bete, jutro wyniki
trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& w takim razie :):):)
Popatrzyłam ile się niektóre kobitki staracie... jakoś mi się tak dupowato zrobiło... :-( ciekawa jestem kiedy ja się poddam, jeśli się tym razem nie udało... chociaż temperatura wciąż powyżej 37, więc może, może... ech... idę z psami. Miłego klepania :happy:
kurcze przepraszam ale nie zanotowałam Ty jak długo sie starasz?? ja jestem w trakcie 4-tego cyklu niby nie długo a jednak choć teraz troche wyluzowałam bo mi już odbijać zaczeło bo ja straszny nagraniec jestem jak sie na coś upre albo sobie wymyśle to cięszko mi to z głowy wybić :(

przepraszam ale nie zapamietałam która z was szykuje sie na inseminacje :( mam pytanko a jak długo wcześniej sie staraliście ??

Marylka ja idę na IUI...tyle, że jeszcze termin bliżej nieokreślony...staramy sie 6lat, ale u nas to dłuuuuuuuuuga histroia...

Mózg mi paruje od tych papierzysk....małą przerwę postanowiłam zrobić, przy kawce..z Wami*

Młodam, jestem z Tobą....bez słów, bo cóż można w takiej chwili rzec...

bunia - właśnie może warto zainwestować w prywatnego ginekologa? Często jest tak, że prywatny ma inne podejście, bo płacisz. Ja chodziłam prywatnie jak byłam w ciąży, a na początku na NFZ i jakieś tam porównanie mam. Na NFZ to nie to samo, choć bywają oczywiście wyjątki.

na taką inwestycje na pewno mnie nie stać, niestety, ale u mnie potrzebne są przynajmniej 2-3 wizyty miesięcznie, a każda kosztuje 80 zł plus do tego 40zł usg- nie dam rady wywalać prawie 400zł miesięcznie na lekarza. zresztą- teraz i tak odkładam starania, więc nic nie zrobię. muszę tylko iść do tej mojej ginki, może coś nowego powie. się zobaczy

reklama
Wisieńka dziękuję... :* Opluję mamie cały dywan w salonie :sorry: :laugh2: A u Was też przeprowadzka?..
SERGEEVNA- ale sie usmialam:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Djuz widze jak chodzisz po salonie i plujesz:tak::-D:-D:-D:-Dszalona Ty!!
jestem już - odrobiłam się spróbuję was nadrobic zaraz

ale dziś jesteście wyjątkowo płodne
SORBUŚ- no witam Cie-dawno sie nie widzialysmy:sorry2:jak tam mdlości -poszly won!!!
masz racje-plodne sa dziewczyny na maxa dzis-weekend sie skonczyl i wszystkie zameldowaly sie na bb:tak:

wiadomość od MLODAM:
JUZ LEZY PO TABLETKACH I CZEKA AZ SIE ZACZNIE .PRAWDOPODOBNIE JUTRO DOKOŃCZĄ I BEDZIE ZABIEG...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry