reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
sorbku - jezu myślałam że temat skończony :-D A tu proszę :-D A ja mówię że drugi trymestr (wreszcie) co by się odczepili od wielkości brzuszka :-D Więc ty jesteś w końcówce pierwszego trymestru i finito :-p

Obiad dziecku dany, matka opierniczona i mam nadzieję że na dzisiaj wystarczy i się dostosuje. Nie chce mi się nic gotować dla siebie :dry: Ale z głodu chyba nie umrę :-p

reklama
sorbek no dokładnie brak słów wrrrrrrrrrrrr

no i skleroza miałam coś jeszcze napisać ale nie pamiętam co :):)

Sol no ja dociekliwa jestem hahah - ale tak serio chciałabym wiedzieć po prostu bo czekam z niecierpliwością na koniec II trymestru czyli 13 TC :zawstydzona/y:

a tak apropo mdłości ci przeszly całkiem :-) ???

Pysia ja mam na telefonie to zapraszam do Olkusza :-D kawke dobrą wypijemy

marylka - brak słów dla takich kobiet ehh :-(

ewelinko wiem wiem ale nie o to mi chodzi - tylko o cos takiego - teraz mam na suwaczku 11 tydzień a jutro bedzie 11 i 1 dzień to mam mówic ze jestem w 12 tc czy w 11 tc ??? bo - 11 już się skonczył czyli po mojemu jestem w 12 tc a jak się skonczy bede w 13 tc :zawstydzona/y::baffled: namiesząłam co ??

Yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy....w końcówce I trymestru :-D:-D:-D:-D

Pysia
w telefonie :-D

marylka- sorry, ale masz popieprzoną tą znajomą. Jesli nie chce jej się zajmować dzieckiem to po co je w ogóle ma? Założe się, że jak skończy 3, 4 lata posadzi przed tv, włączy bajki na cały dzień, a jak skończy 5 lat kupi psp i problem z głowy.

monia- fajnie, że Maluszek ma się już lepiej.

sorbek i sol - macie jakieś szczególne apytyty?:-)

Dzięki Dziewczynki:)
Siostra właśnie jedzie do domu więc wieczorem będę pewnie wiedziała więcej...
Oby juz było dobrze!

Mama moja @ wyliczyłam po tempce na jutro lub pojutrze więc spoko....

Marylka tak to niestety jest że sa i ciągle będą takie głupie i nieodpowiedzialne matki... I nic się nie da z tym zrobić bo powybijac nie wolno:wściekła/y:

Mama gdzie te zdjęcia??? Znowu przegapialm:szok::crazy:

ewelina heheh no problemik taki mały mam no :-D:-D:-D - w każdym razie jak mi suwaczek pokaże 13 tc to znaczy ze juz koniec pierwszego trymestru - to chyba pewne ?? :-D oby jak najszybciej do tego :zawstydzona/y:

klamandyna w sensie smaczki jakię s??? - do mnie teraz trzeba DRUKOWANYMI LITERAMI bo ja się strasznie tepa w tej ciazy zrobiłam :-D mówią ze dziecko odbiera mamie urode a mi chyba mózg :-p:-D

Pysia a daleko masz bo nie wiem czy wode juz wstawiać :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry