reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Przepraszam ale nie jestem na bieżąco...
I nawet nie mam za bardzo czasu poczytać (utknęłam kilka stron temu:(( ale dużo pracy...
Maluch siostry juz podobno ustabilizowany:) Siostra dziś wyszla i jutro jada do warszawy, tam jest jego pełna karta i lekarze znają jego przypadek więc pewnie lepiej mu pomogą... Ale podobno juz z nim lepiej i nawet zaczyna kontaktować:))...

A ja właśnei dostałam @:(( Ale tyle dobrego że załapię się do mojego ginka przed jego urlopem a na mój urlop płodne będą i może się wkońcu zlituje właściwy jajnik...

Teraz MUSI byc juz lepiej!

Edit.
Pa Mama - udanych zakupów:)
Ewelinka miłej pracki:)
Pysia smacznego:)

Więcej nie doczytałam:((

Jaewa, Bunia, Ewelinka, Sergi - Zmobilizowałam sie i kupiłam i napisalam karteczki do Was:)

Sergi kolczyki juz dawno doszły (ale jakoś Cię nei mogłam tu spotkać) i są prześliczne!!!! Te niebieskie to będą chyba moje ulubione:)))

Ostatnia edycja:
reklama
kochane ja tez mykam-podalam wlasnie obiad i moge z przyjemnoącia oznajmic ,ze taras SKOŃCZONY!!!!!!!

za chwile jedziemy do Ikea-bede wieczorkiem:tak:

a jaki piekny :tak: postarał się Tom oj postarał :-)

monia
to super że z dzidiusiem siostry juz lepiej - trzymam mocno kciuki zeby szybko doszedł do siebie

Agnieszko nie znam szczegółów ale podobno w pęcherzyku nie byo zarodka - a ostatnio się martwiła o to i ja pocieszałalm ze ja tez długo na to czekałam - ehh jak mi smutno :-(
---------------------------------------------------------------------------

Sol wiesz co tak sobie szukam ja te tygodnie obliczać i znalazłam takie coś http://dzieci.civ.pl/tygodnie-miesiace-ciazy i tam piszą ze jak jest juz np 6 tc i 2 dni to jest się już w 7 tygodniu i co myślisz - nie patrz na to co gin napisał bo oni to ida na łatwizne :-D
mnie sie widzi ze teraz zaczełam 12 tc tz jutro zacznę i chyba poprawniej jest mówić ze jestem w 12 tc bo 11 już skończyłam a wy babeczki co myslicie o tym ???
Bo my z Sol sie spieramy o to od początku :-D oczywiście tak na zarty

Ostatnia edycja:
Mama05, za taki extra tarasik, Tomowi należy się cały miesiąc "wieczorów przyjemności", szykuj "ubranka" na 30 dni!!!! ;-):-D:-D:-D:-D:-D

Monia, cieszę się, że z małym siostry lepiej, teraz już będzie tylko dobrze :tak:
Dziękuję i czekam na karteczkę z niecierpliwością :tak:

Pysia, milutkiego dnia :*

Monia ciesze sie, że z maleństwem juz lepiej. Eh smutno mi się zrobilo jak przeczytałam Twojego posta wlasnie na ten temat sprzed kilku dni. Mam nadzieję, ze będzie dobrze z dzidzią

kude nie moge dziś za wami nadążyć normalnie :(
jsorbek - niestety ale tak :-( mlodam straciła maluszka :-(

Wisieńka - w przyszłym roku mam zamiar wreszcie odwiedzić twoje okolice jak już się ładnie zacznie robić i liczę na wspólny spacer z maluchami :-D Trzymam kciuki żeby szybciutko Dzwoneczek do Ciebie wrócił i żeby już został na stałe :-D A za naście lat zaczęła Ci dawać w dupkę :-D I po cichu życzę Ci dziewczynki :-)
masakra szok nic nie wiedziałam :(:(:( kurka jak by Ela miała mało problemów to jeszcze teraz to wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr wkurw ia mnie czasem to życie bleeeeeeeeeeeeeeee szlak mnie trafia my sie tu staramy dupa blada a a ja co dzień widze jak babka chodzi i tak jedno dziecko w w ózku drugie idzie za wózkiem trzecie w brzuchu a ta jak jebnięta po.pierdala z fają w gębie szlak mnie trafia , albo moja znajoma wiedziała że jest w ciąży a piła na weselu wóde równo a teraz dziecko wiecie gdzie spać kładzie na noc ?? do bujaczka i jeszcze mówi że boi sie że będzie miała problemy z kręgosłupem ale jej sie niechce usypiać jej w łużeczku bo ona niechce spać i tylko zasypia w leżaczku i przy wibracjach - i tak całą noc - masakara

a jaki piekny :tak: postarał się Tom oj postarał :-)
Sol wiesz co tak sobie szukam ja te tygodnie obliczać i znalazłam takie coś Jak liczyć tydzień i miesiąc ciąży? | Serwis świadomych rodziców radosnych dzieci i tam piszą ze jak jest juz np 6 tc i 2 dni to jest się już w 7 tygodniu i co myślisz - nie patrz na to co gin napisał bo oni to ida na łatwizne :-D
mnie sie widzi ze teraz zaczełam 12 tc tz jutro zacznę i chyba poprawniej jest mówić ze jestem w 12 tc bo 11 już skończyłam a wy babeczki co myslicie o tym ???
Bo my z Sol sie spieramy o to od początku :-D oczywiście tak na zarty

Liczy sie od dnia ostatniej miesiączki plus/minus 2 tygodnie.....:tak:

Marylka
, nie denerwuj się....na głupotę ludzką nie ma lekarstwa...

reklama
marylka - brak słów dla takich kobiet ehh :-(

ewelinko wiem wiem ale nie o to mi chodzi - tylko o cos takiego - teraz mam na suwaczku 11 tydzień a jutro bedzie 11 i 1 dzień to mam mówic ze jestem w 12 tc czy w 11 tc ??? bo - 11 już się skonczył czyli po mojemu jestem w 12 tc a jak się skonczy bede w 13 tc :zawstydzona/y::baffled: namiesząłam co ??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry