reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
WISIEŃKA- no nie!!!!!!!!! w banku przegieli!!!!!!!! żądaj odsetek:angry:gdybyśmy my jako klienci banku sie spoznili z platnością to nie ma wybacz -naliczaja a sami sie nie kwapia ,zeby oddac:crazy::crazy::crazy:

SERGEEVNA- wspolczuje "gderania"mamy:dry::dry:

PYSIA- napisalm Mlodam ,ze wszystkie Ja tu wspieramy i myślami jesteśmy z Nia!!!

reklama
mama to i tak możesz pokazać foto kolczykow :-):-)
Sergeevna ja tez się dziwnie czuję. Od paru dni mi niedobrze, często siusiam, kłuje mnie jajnik czy to podbrzusze... nie wiem co się dzieje

No ja nie mam "problemu" z siusianiem, ale też mi niedobrze, podbrzusze raz boli, raz twarde jest, innym razem tak "ciągnie"w dół... Bywa, że kręci mi się w głowie, spać bym mogła ciągle... Ale ja birę tabletki, więc raczej szanse na Fasolkę są chyba bliskie zeru. Może też być i tak, że to przez tabletki anty, czasem takie są skutki uboczne, chociaż mnie to dziwi, bo te skutki zazwyczaj są przy pierwszych 3-ech opakowaniach, ja biorę już 5 miesiąc. No i w czwartek mam ostatnią tabletkę i czekam na @. Jak by nie przyszła, to zrobię teścior jeszcze raz.

Sol ok to czekam,,dzieks za fluidki podziele sie,,diewczyny bierzcie...

sylwia moja siora zaszla przez inseminacje za pierwszym razem,chociaz dawali jej 5% szans...a gdzie robisz?/ a bedziesz miala udraznianie jajowodow??

sylwia- W Polsce niby takie prorodzinne państwo, ale jak przychodzi co do czego to najlepiej zabronić bo tak nie jest naturalnie. Czasami inaczej po prostu się nie da, nie rozumie tego ten kto tak bardzo nie pragnie dziecka. powodzenia!

pysia- może to jakieś pierwsze symptomy? oby:-)

biedna to młodam, współczuje jej. To musi być ogromna trauma.

Dziewczyny, życze wszystkim nam oby nam się udało, udało jak najszybciej i bezproblemowo:-)

jsorbek - niestety ale tak :-( mlodam straciła maluszka :-(

Wisieńka - w przyszłym roku mam zamiar wreszcie odwiedzić twoje okolice jak już się ładnie zacznie robić i liczę na wspólny spacer z maluchami :-D Trzymam kciuki żeby szybciutko Dzwoneczek do Ciebie wrócił i żeby już został na stałe :-D A za naście lat zaczęła Ci dawać w dupkę :-D I po cichu życzę Ci dziewczynki :-)

sylwia żadna kasa się nie liczy i po każda z nas zrobiła by wszystko żeby miec dziecko. Trzymam &&&&&&&&&&&&& żeby się udało.
Ewelinka to pijemy razem bo ja tez jeszcze mam ta poranna :zawstydzona/y:, no i marylka zaraz nowym kubkiem zaszpanuje
ja dziś pełna nadzieji, ze Pol dostanie wypłate bo w tamtej starej firmie mu nie zapłacili a chole.... bank nadal moja kase trzyma az do 22:wściekła/y:A my już bez złotówki!!!!!!!!!
No mlodam mówiła, że jedzie tam do siebie bo wie jak tam jest i wczoraj pojechali. Mi nie dawali tabl;etek a tam daja, nie wiem ale podobno to lepiej. Tak czy siak smutne...
sorbus wszystko będzie dobrze, twój dzidziolek chce spacerować a ty się tym ciesz i nie stresuj.
mama o no to troszkę do nas wróci, steskniłam się za nią i Martą.Uparta ta jej @ mam, nadzieje, ze moja przylezie. Powinna gdzieś około 6-7 sierpień. Ale zobaczymy.
Sorbus mlodej sie nie udało i tym razem nie było zarodeczka, znów ma zabieg bidulka
kurcze faktycznie długo tą kase Ci trzymają - hamy jedne wrrrrrrrrr no a ja już szpanuje kubkiem :)

Sereevna a ja miesiąc temu odstawiłam anty i wzięliśmy sie za staranka... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: może to już jakieś pierwsze znaki... no nie wiem, czas pokaże...
Kalamandyna oby sie udało :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
jsorbek haha sorryy ale to mialo byc do sergveeny hhaaa..bo ona sie dziwnie czuje,,,,
tyle postow ze kickiaja mi sie w oczach..

smacznego ewelinko

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry