reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama to i tak możesz pokazać foto kolczykow :-):-)
Sergeevna ja tez się dziwnie czuję. Od paru dni mi niedobrze, często siusiam, kłuje mnie jajnik czy to podbrzusze... nie wiem co się dzieje

reklama
ewelina28 - kochana ja wiem ze inseminacja nie jest sztuczna ja tylko mówiłam jak co nie którzy ludzie sie na ten temat wypowiadaja a nie maja zielonego pojecia co my czujemy.

sylwia żadna kasa się nie liczy i po każda z nas zrobiła by wszystko żeby miec dziecko. Trzymam &&&&&&&&&&&&& żeby się udało.
Ewelinka to pijemy razem bo ja tez jeszcze mam ta poranna :zawstydzona/y:, no i marylka zaraz nowym kubkiem zaszpanuje
ja dziś pełna nadzieji, ze Pol dostanie wypłate bo w tamtej starej firmie mu nie zapłacili a chole.... bank nadal moja kase trzyma az do 22:wściekła/y:A my już bez złotówki!!!!!!!!!
No mlodam mówiła, że jedzie tam do siebie bo wie jak tam jest i wczoraj pojechali. Mi nie dawali tabl;etek a tam daja, nie wiem ale podobno to lepiej. Tak czy siak smutne...

Wisieńko, ja miałam podawane tabletki przed zabiegiem...wcale nie lepiej....ból...skurcze...krwawienie nie do opisania, ale to chyba kwestia indywidualna....

Sylwia, bo nie zrozumie ten, co nie przeżył....

Wisienka - ładnie mi życzysz :-D ale może nie będzie aż takiej tragedii :-D

Hope - po trzech usg jestem pewna :-D

Ewcia - ale to jak maż wróci bo samej sobie fotek nie lubię robić :-p A w lustrze to jest paranoja :-p A wysyłam dla Ciebie porcję fluidków ciążowych do zarażenia się :-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Aż mi się nastrój poprawił jak zobaczyłam ze Karola zrobiła z mojej mamy chabetę
00020468.gif

młodam poroniła ??????:-:)-:)-( napiszcie mi prosze co się stało - przepraszam ze tak dopytuje ale ciągle licze ze to nie o to chodzi

ewelina ty dopiero sniadanie,hehe,,a ja fasolke szparagowa zolta gotuje,,mniam,,zaraz ja wciagne na obiad,,

mlodam buźka

jsorbek powodzenia,,oby to to bylo...

reklama
Sorbuś, u mnie termin bliżej nieokreślony. Najpierw HSG - spr. drożności jajowodów, później hormonki na pęcherzyki i dopiero IUI....długa droga...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry