reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Kurcze, az mi glupio, takie komplementy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Oficjalne brawa dla Igorka za jeden raczek!
Biedny Pawełek, umęczyl się strasznie
a no umeczył ... zapomnialam wczesniej napisac ze opznienie było spowodowane .... UWAGA .... brakiem maszynisty !!!!!!!!!!!!!!!! SZOK !!! XXI wiek !! :| parodia ... i czekali az z Białegostoku jakis przyjedzie i zabbierze pociag haha

reklama
Kurcze, az mi glupio, takie komplementy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Oficjalne brawa dla Igorka za jeden raczek!
Biedny Pawełek, umęczyl się strasznie

Możesz być z siebie dumna.U mnie pewnie by były ciastka i cola :-/ i ciasnota plus mały balkon:-/ nie przypomnam sobie zeby ktos tak mnie kiedys ugościł:-)

a no umeczył ... zapomnialam wczesniej napisac ze opznienie było spowodowane .... UWAGA .... brakiem maszynisty !!!!!!!!!!!!!!!! SZOK !!! XXI wiek !! :| parodia ... i czekali az z Białegostoku jakis przyjedzie i zabbierze pociag haha

Maskara...wogole na wschodnim komun jeszcze ,nadal brak chocby szyn na wozek na schodach zeby wejsc na peron.Za to wGrodzisku sa. Stolica buhehe...

Czy Bebilon Pepti to ja kupię bez recepty?A jak nie to bedzie pięknie, bo przychodnia zamknieta... :-(

kryzys????? tak tez bywa, mysle ze jak ladnie poprosisz i pokazesz kopie z recepty to w kazdej aptece dostaniesz na zeszyt mleczko :)))

kasiula biedny pawelek :((((
no i mowia ze matki z dziecmi siedza i nigdzie nie chodza, a jak tu robic wypada jak po takim dniu ma sie dosc komunikacji Polskiej

My dzisiaj w miare nawet wyspani czekamy na tate, bedzie na kolacje jak mu wszystko dobrze pojdzie.

kilolek to obrotna babka, a chlopaki daja jej w kosc

pewnie przez mala roznice wieku to nie co dziunka Joasia chowa sie jak jedynaczka :-D pewnie mi sie zaraz oberwie, ale mysle ze łatwiej z drugim przy odchowanym juz pierwszym szkrabie, co nie znaczy ze bede czekac :-p

wlasnie wcinam koreczki sledziowe z cebulka i popijam zimnym redsem :szok:co za mieszanka i to o 23, dobrze ze maz tego nie widzi

Jeśli chodzi o opiekę nad dziećmi to faktycznie łatwiej.:tak:Na luzie mogę zostawić dziewczyny w pokoju i jestem pewna że jedna drugiej krzywdy nie zrobi.:tak:
ALE Julia tak się przejęła rolą, że jak Joasia akurat połozy się na zabawkę to Julia od razu płacze i krzyczy żebym Joasi pomogła - chociaż ta świetnie da sobie radę sma i nie woła o pomoc. Przed chwilą Julia się rozpłakała bo Asia prawdopodobnie kupe zrobiła a ja siedzę na kompie i nie biegnę jej przewinąć :sorry2:
Także tłumaczymy Julce że mała ma buźkę i potrafi sama dać znać że jest coś nie tak, staramy się też nie obciążać Julki opieką nad siostrą, ale mało to daje. Ona tak kocha swoją małą siostrę że zaraz płacze jak widzi że tej coś jest.

Kilolek,Kasiula,Cleo super ze udalo Wam sie tak spotkanie...az jestem ciekawa tego podowrka Kilolka:-)

Wyjatkowaona chyba kupisz bez recepty ale za 100% ale zrob tj Ilona Ci pisze idz do apteki gdzie zazwyczaj kupujesz i powiedz jaka jest sytuacja...

Hej laski :-)

I po kawie u Kilolka :-)

edit:Igor zrobił jeden krok raczka :-)

hahah to teraz ja ;-)
podróż z Pawełkiem <wstał o 4.30> troche ciezka ale dzielny byl :D:D:d zasnal ok.10 na 13-40 minut hehehe :))
u Kilolka zwiedzilismy deptak :D i pare sklepów hahahahah :D

oj laseczki ale wam fajno :-):-)
Gratulacje dla Igorka!!!!:-):-)
Kasiiula współczuję no ale cóż tak to u nas wygląda...

u nas dzisiaj deszcz i dobrze bo powietrze po tych upałach się oczyści:-) na zakupy bym dzisiaj pojechała z chęcią zobaczymy co mój mąż na to...zapewe zadowolony nie będzie :-)

moje starsze dziecię do dziadków na parę dni wybyło więc sami z Igorkiem jesteśmy tak wogóle to nie wypasna dzisiaj meeega jestem Igi się budził w nocy z takim rozdzierającym płaczem że myślałam że mi serce pęknie ale od czego to nie wiem :-:)( bidulek....

Może brzuszek bolał?

Ja to się cieszę że mam chłopa który na zakupy pierwszy :-D on wogóle pierwszy byleby gdzieś pojechać:-D od rana codziennie truje mi du*ę :dry:

reklama
Może brzuszek bolał?

Ja to się cieszę że mam chłopa który na zakupy pierwszy :-D on wogóle pierwszy byleby gdzieś pojechać:-D od rana codziennie truje mi du*ę :dry:

no może winogrono mu wczoraj dałam może od tego bidul straszny... :-(

oj to ci zazdroszczę mój to by w domu najchętniej dupą do góry leżał...

Do góry