reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

ja tam bylam wczoraj na zakupach o 17 mnie wzielo jak ostatnio porcje mleka robilam i szoooku dostalam tak jak wyjatkowa :-), mig w samochod zachaczylam o moja mamuskie i do centrum handlowego mig. Po 21 bylam w domu...., zakupow mam jeszcze pol samochodu, wszystko na raz mi sie pokonczylo. Maly zasnal o 22.15 to se pofikal, ale nocka wedlug stalych por i budzenie tez.
Własnie dojadam pyszna nowa kaszke mleczno-pszenna z biszkoptami mniammmmmm, chyba tez sobie taka kupie :-p
AAAAAAAAAAaa po pampersy musialam wjechac do biedronki bo nigdzie nie bylyo w promocji, a tam paczka hagisow za nie cale 30zl
Zakupilismy tez szczoteczke do zabkow http://www.domzdrowia.pl/img/product/64046/kind/3 chcemy podejsc do tematu solidnie wiec prosze o rady, mysle ze na paste jeszcze za wczesnie ale moze sie myle???????

reklama
ETNA śmiało kup nenedent baby - pasta do pierwszych ząbków z sylikonową szczoteczką na palec.

A wprowadzanie jednak gluten? Znowu coś mi umknęło :sorry2:

ja tam bylam wczoraj na zakupach o 17 mnie wzielo jak ostatnio porcje mleka robilam i szoooku dostalam tak jak wyjatkowa :-), mig w samochod zachaczylam o moja mamuskie i do centrum handlowego mig. Po 21 bylam w domu...., zakupow mam jeszcze pol samochodu, wszystko na raz mi sie pokonczylo. Maly zasnal o 22.15 to se pofikal, ale nocka wedlug stalych por i budzenie tez.
Własnie dojadam pyszna nowa kaszke mleczno-pszenna z biszkoptami mniammmmmm, chyba tez sobie taka kupie :-p
AAAAAAAAAAaa po pampersy musialam wjechac do biedronki bo nigdzie nie bylyo w promocji, a tam paczka hagisow za nie cale 30zl
Zakupilismy tez szczoteczke do zabkow http://www.domzdrowia.pl/img/product/64046/kind/3 chcemy podejsc do tematu solidnie wiec prosze o rady, mysle ze na paste jeszcze za wczesnie ale moze sie myle???????

sa pasty od 6mca:-)Maja tez miala taka szczoteczke jaka pierwsza i byla super:-)uwielbiala ja gryzc:-)

ETNA śmiało kup nenedent baby - pasta do pierwszych ząbków z sylikonową szczoteczką na palec.

A wprowadzanie jednak gluten? Znowu coś mi umknęło :sorry2:

dzieki dziewczyny :))))) moze i dobry pomysl z ta pasta i nakladka na palec ja bede szorowac :-p, a maly moze sie bawic swoja szczoteczka

jesli chodzi o gluten to w piatek skonczylismy tygodniowa ekspozycje i teraz jemy wszystko :happy: ale jeszcze obserwuje po nowych pokarmach i wprowadzam pojedynczo.
dostalismy pozwolenie na gluten po ostatnich badaniach krwi są bez zmian i mozemy dawac, a jesli chodzi o wyniki to ciagle nieciekawe i mamy skierowanie do hepatologa ale wolny termin dopiero koniec wrzesnia

kryzys????? tak tez bywa, mysle ze jak ladnie poprosisz i pokazesz kopie z recepty to w kazdej aptece dostaniesz na zeszyt mleczko :)))

.
Heh aż tak to nie z tym kryzysem :) Myslałam,że starczy do poniedziałku a zawsze bierzemy 10 opakowań na receptę :)
Od mojej siostry wezme bo jej córka też pije Bebilon Pepti. Jaka kopie recepty? Własnie nie mam recepty. W sumie prawie sie nie pomyliłam bo starczy mi do jutra ale na kolacje juz braknie.

reklama
Kilolek ja zaraz sprawdze trase do Grodziska i przyjade dziś na kolacje, no dobra - w pierwszym mozliwym terminie:-D tak mnie dziewczyy zacheciły:tak:
Mamy z mezem zwyczej ze obchodzimy rocznice poznania , która przypada dzis:tak: dostałam bransolete z bursztynu i idziemy na kolacje:tak:
i w koncu pogoda daje odpoczac od upałów;-)

Do góry