C
Cleo1981
Gość
100 Lat dla Marysi :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
sto lat wszystkim solenizantoma u nas leje od wczoraj:/
U nas od piatku ;-( Chociaz nie wiem co lepsze: deszcz czy upał
ze tak powiem jak nie urok to sraczka(wszystkich oburzonych moim jezykiem przepraszam
)
100 lat Marysi...
u nas wprawdzie nie leje ale jest tylko 17 stopni !! wiec chłodnawo ... wlasnie wrocilam bo wozilam meza do pracy i tak sie zastanowiłam ... jak np jest zima i nadchodza "cieplejsze" dni np wlasnie te 17 stopni to ludzie w kurtkach chodza i butach zakrytycha jak np jest srodek lata i sa dni chłodniejsze po 17 stopni to i tak ludzie w japonkach bluzki krótki rękaw hehe
![]()
a dzis ok. 5 mały wstał zjadl mleko i wstawac zaczal w łozeczku ... :| mysle no fajnie 5 na zegarze :| ... ale wzielam go do siebie ... lezal przewracal ja go glaskalam itp ... on siadal kladł sie i znow siadal ... i zasnal głowa przy moim brzuchu... mysle nie bede przekladac niech spi ... i ja se drzemalam ok. 7 wstalismy a on przy krawedzi se spi ;o ;o czy wasze dzieci tez tak maszeruja ?? Wczoraj jak Paweł usypial na noc to jak chodzilam sprawdzic to spal w drugim koncu lozeczka wykrecony na maxa
yh