reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
100 lat Marysi...

u nas wprawdzie nie leje ale jest tylko 17 stopni !! wiec chłodnawo ... wlasnie wrocilam bo wozilam meza do pracy i tak sie zastanowiłam ... jak np jest zima i nadchodza "cieplejsze" dni np wlasnie te 17 stopni to ludzie w kurtkach chodza i butach zakrytych :D a jak np jest srodek lata i sa dni chłodniejsze po 17 stopni to i tak ludzie w japonkach bluzki krótki rękaw hehe :)

a dzis ok. 5 mały wstał zjadl mleko i wstawac zaczal w łozeczku ... :| mysle no fajnie 5 na zegarze :| ... ale wzielam go do siebie ... lezal przewracal ja go glaskalam itp ... on siadal kladł sie i znow siadal ... i zasnal głowa przy moim brzuchu :D ... mysle nie bede przekladac niech spi ... i ja se drzemalam ok. 7 wstalismy a on przy krawedzi se spi ;o ;o czy wasze dzieci tez tak maszeruja ?? Wczoraj jak Paweł usypial na noc to jak chodzilam sprawdzic to spal w drugim koncu lozeczka wykrecony na maxa :o yh

Witam się z rana. Najlepsze życzenia dla solenizantów ;D
I u mnie pada - nareszcie bo ciągle nas chmury deszczowe omijały i tylko raczyło wczoraj pokropić. Od rana wychodzę na balkon i oddycham pełną piersią, w końcu jest czym. Ma padać cały tydzień i dobrze, może mieszkanie ponownie się ochłodzi!
Podobno upały wrócą dopiero w połowie sierpnia (chociaż prognozom długoterminowym trudno wierzyć) chyba zacznę szukać czegoś w Krynicy Morskiej właśnie na połowę sierpnia. Tylko nie wiem czy na parę dni opłaca nam się tyle jechać. Mały w foteliku 10 minut nie chce jechać ;( Mój Mei Tai będzie mam nadzieję gotowy na 11 sierpnia więc akurat na wyjazd. O ile się zdecyduję bo znajomi wrócili z rocznymi dziećmi po 4 dniach pobytu nad morzem i mieli dość, a podróż była dla nich katorgą ;(

100 lat Marysi...

u nas wprawdzie nie leje ale jest tylko 17 stopni !! wiec chłodnawo ... wlasnie wrocilam bo wozilam meza do pracy i tak sie zastanowiłam ... jak np jest zima i nadchodza "cieplejsze" dni np wlasnie te 17 stopni to ludzie w kurtkach chodza i butach zakrytych :D a jak np jest srodek lata i sa dni chłodniejsze po 17 stopni to i tak ludzie w japonkach bluzki krótki rękaw hehe :)

a dzis ok. 5 mały wstał zjadl mleko i wstawac zaczal w łozeczku ... :| mysle no fajnie 5 na zegarze :| ... ale wzielam go do siebie ... lezal przewracal ja go glaskalam itp ... on siadal kladł sie i znow siadal ... i zasnal głowa przy moim brzuchu :D ... mysle nie bede przekladac niech spi ... i ja se drzemalam ok. 7 wstalismy a on przy krawedzi se spi ;o ;o czy wasze dzieci tez tak maszeruja ?? Wczoraj jak Paweł usypial na noc to jak chodzilam sprawdzic to spal w drugim koncu lozeczka wykrecony na maxa :o yh

Ja od paru dni ok 24 biorę małego do swojego łóżka bo budzi się i to co on w nocy wyprawia przechodzi ludzkie pojęcie. Męczy się ze szok, turla się, podnosi, siada, opada główką w dół et. Dlatego też robię "zasieki" a na podłodze po jego stronie leży kołdra złożona na 4.

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie:)
Poszliśmy sobie w sobote na kolacyjke. PIłam sobie jak za dawnych lat żubróweczkę z malibu i sokie jabłkowym:tak: mmmm prawie zapomniałam jak to smakuje . Potem spacer na plazy w strone Koliby i harce do rana:-D oczywiscie o 7 pobudka i dzieckiem trzeba is e zajac , ale bylam jakas nakrecona;-)
GRATULACJE DLA SOLENIZANTÓW!!!!!!!!!!!!
KAsiula juz lepiej z mezem?

Do góry