reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Ale pustki na forum. U nas w koncu wyszlo slonce, czekam az mala sie obudzi, zjemy obiadek i na spacer. Nareszcie, szalu idzie dostac przez ten deszcz.

reklama
ja mam dziś fatalny dzien, z resztą drugi z rzędu...
wkurzaja mnie niemiłosiernie, marudzą o wszystko, Michał nie chce spać ani jeśc, Kuba robi wszystko na przekór. Wreszcie ululałam młodego, usiałam na łóżku z laptopem i czytam - 4 strony i przez cąły ten czas ta mała łachudra siedzi koło mnie i mnie nóżką kopie - no szlak mnie trafi za sekunde ...
posżłam dziś kupić kalosze, bo u mnie kałuze powyzej kostki. Myślałąm, ze mnie ze sklepu wyrzuca. Jeden wył na ręku, drugi latał w koło i wszystko zrzucał. 40 minut tam spędziłam, wyszłam upocona jak szczur ale z 3 parami butów. Z tym, ze tak mnie wk... że cisnełam je w kąt i nawet spojrzeć na nie mi sie nie chce....

nosz.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i kopie mnie nadal.... co za gad!

szlak mnie trafi jak nie spędzę troche czasu sama :wściekła/y:

a dzisiaj jescze z Kubą na rehabilitacje. Wyjde jak zwyle ledwo żywa po godzinie ćwiczeń, których on oczywiście nie chce wykonywać

.....przestał mnie kopać... teraz mnie stuka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witajcie!
wiem , ze ten temat juz amkniety. Pisałam dfo dziunki, dzwoniłąm i bez echa. dziwne to , ale bez komentarza

nic nam nie pozostało tylko czekać na wieści :-(
dobrze, że chociaż wiemy że wszystko ok
może z kimś się spotka w Poznaniu

dziewczyny macie jakies sprawdzone maty albo cosik do wanny????? bo chciałabym juz wejsc do duzej wanienki

reklama
Do góry