reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Powiem wam tak, dziunka pewnie nas teraz czyta jako dziunka-widmo i sie śmieje co my tu za historie tworzymy :-D:-D:-D Wróci z Poznania i napisze ze przez przypadek skasowala albo komp jej nawalil, lub cos w tym stylu :-D:-D A my tak sie martwimy :tak:;-)

reklama
z Cleo? o to ci Banana chodzi?? to ci poiwem ze nei bo kontaktowala sie Cleo z Dziunka i powiedziala ze to nei ma nic zwiazane z tym zreszta rozmawiały na priv i se wyjaśniły wsyztsko ;]

zapsułaś dziewczynom zabawę ,no jak mogłaś:-D a tak by trochę jeszcze się powysilały i ponajeżdzały na mnie:-Da tu bach...że to nie przez Cleo...

Witam się z rana!
Dla mnie temat Dziunki zamknięty i w detektywa inwektywa nie będę się dalej bawić ;p
Teraz do mnie deszcze przyszły i pada od rana, chyba dziś zaliczę każdą drzemkę z małym ;D

To sie porobi. Zadzwonie dzis do dziunki. W koncu troche sie znamy i dam znac co i jak;-) swoja droga nie pasuje mi to do niej. Zawsze była emocjonalna , ale przeciez nic takiego sie nie stalo. Mysle , ze to przez przypadek;-)

u mnie w końcu dzisiaj nie pada i delikatnie przez chmury przebija słoneczko :-) mam nadzieje że w końcu się zrobi ładnie bo deszcz to ja mam w NO a tu chciałam zażyć trochę słoneczka i ciepła ;-)

Ja się witam z rana... Właśnie siedze i piję kawusie... Słoneczko świeci, dzidzia śpi więc czego chcieć więcej? :)))) Miałam jechać zawieść moicz małego do badania ale nic z tego nie wyszło, te woreczki są do d.... Muszę dziś pokombinować z kubeczkeim ;)))

Czytałyście o tej Pati26? Tragedia... 2 synów i córeczka w drodze a tu śmierć... Czytałam księge kondolencyjną i łzy sama sie cisną... Niewyobrażalna tragedia...

reklama
Do góry