reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
Dziunka w ogole nie odebrała. wiec nie wiem nawet kiedy wraca.
Etna ja tez chce taka mate , bo wanienka juz za mała , a energii za duzo;-)

KILOLEK WIERZE ZE JUTRO ZACZNIE SIE DLA CIEBIE 7 TLUSTYCH LAT!!!!!!!!

dziewczyny macie jakies sprawdzone maty albo cosik do wanny????? bo chciałabym juz wejsc do duzej wanienki

my mamy takie rzaby i kaczki przyczepiane na dno po 5szt kupione w leroy merlin po chyba 8zl sa super i jeszcze K moze je podgryzac w kapieli..polecam:-)

Kilolek wspolczuje...ehh te dzieci..

Ja dzisiaj poszłam w końcu odebrać sukienkę ślubną z komisu, bo nie sprzedała się przez 1,5 roku to szkoda mi już ją tam trzymać i płacić za to.
Przy okazji że już byłąm z małą to poszłam do kosmetyczki i przekłułam małej uszy. Nawet nie zauważyła że ma coś nowego. Bawiła sie pistoletem a później bez problemu dała sobie przebić :))
Myślałam że będą ją drażniły ale nawet nie intersują ją te kolczyki :))

chcialam zaproponowac nowy watek o taki: https://www.babyboom.pl/forum/dziec...i-imieninki-czas-i-miejsce-na-zyczenia-19800/

jest zgoda?

tylko jeszcze myslalam dzisiaj coby zrobic jakas liste z urodzinami naszymi i dzieciaczkow, i jeszcze takie najwazniejsze pytania jak z gry pytania-odpowiedzi, swoisty formularz osobowy: zainteresowania, rodzina, dom itd. co wy na to? zeby sie poznac lepiej:) przynajmniej ja nabralam takiej ochoty....

reklama
Do góry