reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
I pada, czyli dzisiaj nie zamontuje...:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

ewcia przykro mi:-(.mam nadzieję,że w ciągu najblizszych dni się rozpogodzi i pomniczek szybko stanie:tak:.a mój gin kazał jeszcze czekać z tydzień do 1,5,robiła usg i mówiła,że coś tam się dzieje...

Bibinko-mam nadzieję, że przylezie w końcu ta wredna @@ :**

Smutno mi się zrobiło... :(((((((((
i płakać mi się chce... :(((((((((

Ostatnia edycja:
Staramy sie od lutego!!!!!! Jest to juz w sumie kawalek czasu. Najgorsze jest to ze ja od lutego nie miesiáczkuje wogóle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bylam u ginka powiedzial ze to normalne i skierowal mnie na badanie hormonów . Teraz czekam na wyniki . Mam nadzieje ze bedzie ok chociaz "malinowo" to to nie wygláda.

hej wam kochane
Pisalam do was wczoraj ale nawet nie wiem czy doszlo,bo cos net szwankowal a w koncu mi go odlaczyli,,takze lipa,,,do 2 giego mam wylaczony..
Teraz jestem u mamy w domu i kawe zrobilam i na netka zasiadlam,,bo bez neta jak bez reki..

U mnie po staremu,siedzialam od p-iatku ze swoim u jego rodzicow,tam on wykancza dom,a ja bylam poprostu z nim,ale wyszla zadyma z jego mama iw ogole i juz tam nas nie ma....
Nie nadrobie tego co nadrukowalyscie od piatku na sto % ale powierzchownie przelece co u was//
Mi wtedy opuchlizna zeszla po dwoch dnaich,,,obeszlo sie bez lekarza...

Ewcia bardo mi przykro:(( Kurcze tak strasznie chciałaś dziś a tu taka lipa:((
Przytulam mocno!!

Hope dzięki za info:)

Renna jak to od lutego nie masz@??????? Rozumiem ze tam maja inne podejście ale przecież to kawal czasu!!! Nie masz tamp olskiego ginka??

Marylka no właśnie nie robil Ci badań???? To na jakiej podstawie stwierdził ta prolaktynę???

reklama
Witam Was wszystkie Kochane moje:tak:

MAGGY, MONIA przyszly do mnie piekne karteczki od Was! Chcialam Wam podziekowac oficjalnie!!!:tak: Napisalam Wam na PW reszte! Dziekuje Kochane jestescie!!! :*

Babeczki dzisiaj nie bedzie mnie na BB "sila wyzsza":zawstydzona/y:

Zycze Wam pieknego dnia i wspanialego weekendu! Mysle o Was do napisania wkrotce!:tak:papa :*

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry