- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Marcepanek
Fanka BB :)
bibinka ma się rozumieć 
Paskudna pogoda ,nawet na zakupy nie można wyjść bo deszcz pada ,a ja z wózkiem brrrrrrr...

Paskudna pogoda ,nawet na zakupy nie można wyjść bo deszcz pada ,a ja z wózkiem brrrrrrr...
Staramy sie od lutego!!!!!! Jest to juz w sumie kawalek czasu. Najgorsze jest to ze ja od lutego nie miesiáczkuje wogóle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bylam u ginka powiedzial ze to normalne i skierowal mnie na badanie hormonów . Teraz czekam na wyniki . Mam nadzieje ze bedzie ok chociaz "malinowo" to to nie wygláda.
E
Ewcia81
Gość
hej wam kochane
Pisalam do was wczoraj ale nawet nie wiem czy doszlo,bo cos net szwankowal a w koncu mi go odlaczyli,,takze lipa,,,do 2 giego mam wylaczony..
Teraz jestem u mamy w domu i kawe zrobilam i na netka zasiadlam,,bo bez neta jak bez reki..
U mnie po staremu,siedzialam od p-iatku ze swoim u jego rodzicow,tam on wykancza dom,a ja bylam poprostu z nim,ale wyszla zadyma z jego mama iw ogole i juz tam nas nie ma....
Nie nadrobie tego co nadrukowalyscie od piatku na sto % ale powierzchownie przelece co u was//
Mi wtedy opuchlizna zeszla po dwoch dnaich,,,obeszlo sie bez lekarza...
Pisalam do was wczoraj ale nawet nie wiem czy doszlo,bo cos net szwankowal a w koncu mi go odlaczyli,,takze lipa,,,do 2 giego mam wylaczony..
Teraz jestem u mamy w domu i kawe zrobilam i na netka zasiadlam,,bo bez neta jak bez reki..
U mnie po staremu,siedzialam od p-iatku ze swoim u jego rodzicow,tam on wykancza dom,a ja bylam poprostu z nim,ale wyszla zadyma z jego mama iw ogole i juz tam nas nie ma....
Nie nadrobie tego co nadrukowalyscie od piatku na sto % ale powierzchownie przelece co u was//
Mi wtedy opuchlizna zeszla po dwoch dnaich,,,obeszlo sie bez lekarza...
Ewcia bardo mi przykro
( Kurcze tak strasznie chciałaś dziś a tu taka lipa
(
Przytulam mocno!!
Hope dzięki za info
Renna jak to od lutego nie masz@??????? Rozumiem ze tam maja inne podejście ale przecież to kawal czasu!!! Nie masz tamp olskiego ginka??
Marylka no właśnie nie robil Ci badań???? To na jakiej podstawie stwierdził ta prolaktynę???
Przytulam mocno!!
Hope dzięki za info
Renna jak to od lutego nie masz@??????? Rozumiem ze tam maja inne podejście ale przecież to kawal czasu!!! Nie masz tamp olskiego ginka??
Marylka no właśnie nie robil Ci badań???? To na jakiej podstawie stwierdził ta prolaktynę???
reklama
J
jaewa
Gość
Witam Was wszystkie Kochane moje
MAGGY, MONIA przyszly do mnie piekne karteczki od Was! Chcialam Wam podziekowac oficjalnie!!!
Napisalam Wam na PW reszte! Dziekuje Kochane jestescie!!! :*
Babeczki dzisiaj nie bedzie mnie na BB "sila wyzsza"
Zycze Wam pieknego dnia i wspanialego weekendu! Mysle o Was do napisania wkrotce!
papa :*

MAGGY, MONIA przyszly do mnie piekne karteczki od Was! Chcialam Wam podziekowac oficjalnie!!!

Babeczki dzisiaj nie bedzie mnie na BB "sila wyzsza"

Zycze Wam pieknego dnia i wspanialego weekendu! Mysle o Was do napisania wkrotce!

- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: