reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ewcia - ty się odczep od Yorków :-D ja chcę takiego Karoli za jakiś czas kupić :-D Małe to to i nie hałaśliwe :-D Nie ładnie straszyć takie małe cudeńka dużymi psami :-p

Hope - kolegi ojciec ma hodowlę Chow-chow to widziałam ile z takimi rodowodowymi szczeniakami roboty :-D A nie daj boże trafić na miot to się do domu wejść nie da a wypuścić cię na bank nie wypuszczą chyba że będą nakarmione i pójdą spać :-D Odkąd kumpel wyjechał do USA to zaglądam tam co jakieś pół roku zapytać co u niego bo się znam z jego tatą i za każdym razem mam farta trafić na szczeniaki - kochane są i wogóle i od kilku lat jego tata mnie namawia żebym sobie któregoś wybrała za free (dawna przysługa) to nie chciałabym żeby się męczył w małym mieszkanku bo to futrzak jak sto nieszczęść :-D Choć szczeniaki są urocze i kochane :-D Dlatego jak na razie skłaniam się na Yorka albo Buldożka francuskiego - miałam takiego i są bardzo pocieszne chociaż mają genetycznie obciążony ryzykiem kręgosłup :-(

mama - dla Dominisia coby osłodzić mu kolejny roczek życia
3_Urodziny_Grizzly_700_tort_urodzinowy.jpg

bibinka, agniesia, ewcia81, renna, jaewa - witam się i przepraszam jeśli kogoś pominęłam :sorry: :-D

Byłam z Karolą u mojej mamy na spacerek i mi nogi do tyłka wlazły. A teraz trzeba obiad robić więc spadam kociołek cygański robić :-D

reklama
ewcia zwsze cos nie tak:-(...a co do mojej @,to jak nie przyjdzie z innego powodu to będzie:-D
jaewa to zajmij się siłą wyższą:-D.miłego dnia:tak:
ewcia81 ehh,te teściowe...
renna jak dla mnie to nie jest do końca normalne,że nie masz tyle czasu @,bo to oznacza,że nie mam owulki,al bez tego ani rusz...może zmień ginka?
sol hej!cieszę się,że lepiej się czujecie;)

bibinka monia no ja taka mądra jestem że nawet nie wpadłam że mogą być na to badania on to na podstawie wywiadu ze mną stwierdził i tak mi wszystko ładnie opisał co sie dzieje jak tej prolaktyny jest za dużo i jakie są skutki - i wszystko by sie zgadzało i powiedział ze dobrze by było gdybym sobie brała te tabletki ziołowe z castagnusa bo napewno mi nie zaszkodzą - no to ja ciach do apteki zadowolona że wiem o co chodzi zaczełam brac i jeszcze do naszej mamy dzwoniłam zaraz po wizycie i obie nie wpadłyśmy na to zeby to jakoś zbadać dopiero jak mama powiedziała że jej też lekaz podejżewa za wysoka prolaktyne i kazał jej iść na badania to mi sie lampka zaświeciła no ale teraz jak jusz biore te leki to bez senu zrobie najwyżej jak skończe je brać żeby sprawdzić
acha mi sie cykl strasznie zaczoł skracać i ten lek ma to znormalizowac - to tesz ponoć wina prolaktyny no nic pożyjemy zobaczymy

bibinka mam nadzieje że ta @ w końcu do Ciebie zawita bo to coś strasznie dziwne jest

Bibinko-mam nadzieję, że przylezie w końcu ta wredna @@ :**

Smutno mi się zrobiło... :(((((((((
i płakać mi się chce... :(((((((((
nie płakuniaj serdelko moja kochana nie płakuniaj

Staramy sie od lutego!!!!!! Jest to juz w sumie kawalek czasu. Najgorsze jest to ze ja od lutego nie miesiáczkuje wogóle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bylam u ginka powiedzial ze to normalne i skierowal mnie na badanie hormonów . Teraz czekam na wyniki . Mam nadzieje ze bedzie ok chociaz "malinowo" to to nie wygláda.
no nie wiem ale mi sie to wydaje nienormalne że tak długo nie masz @ mam nadzieje że po wynikach okaże sie że to jakaś pierduła i szybko ci wszystko wróci do normy i będziesz mamusia :)

się mi kurna zachciało obierać ziemniaki na mokro kurcze, całą godzinę z nimi walczyłam, bo stawiały opór jak jasna cholewcia!! no nic, ważne ze już są gołe kotleciki już się moczą. zaraz uciekam znowu- panierkę będę robić.

ewcia szkoda, że nie zamontują dzisiaj pomniczka. nie łam się. Maciuś chciałby, żeby pomniczek był stawiany w słonku, żeby nikt nie moknął, a mamusi się podobał w promieniach słonka

hope przygody ze szczurami są zabawne. zresztą wogóle zwierzaki są zabawne a bez nich byłaby kompletna nuuuuuuuuudaaaaaaaaaaa

no nic, uciekam dalej obiad tworzyć.

bibinka no niestety sa i beda....
sol ale torcik bajera...
ewcia ach z pogoda....
bunia milego pichcenia

U mnie dzisiaj ladnie...

marylka co za lekarz!!!!nie wszytsko da się sprawdzić na 100 % przez wywiad,przecież on nie siedzi w Twoim organiźmie...a co do @,to zobaczymy,będzie albo nie-są tylko 2 wyjścia;)

no nie wiem ale mi sie to wydaje nienormalne że tak długo nie masz @ mam nadzieje że po wynikach okaże sie że to jakaś pierduła i szybko ci wszystko wróci do normy i będziesz mamusia :)[/QUOTE]

Ja tez mam taka nadzieje i tez uwazam ze to normalne nie jest! ale ja nie jestem lekarzem zeby to sama sprawdzic. Czytalam w necie ze tak sie moze zdarzyc po antykoncepcjii.

Jestem z powrotem- troszkę mi już przeszło...

Monia, Marylka,Bunia, Ewcia
- dziękuję Wam :*

Bibinka- no gdyby z innego powodu nie przyszła to by było suuuuuuuper:rofl2::rofl2:

Sol- co do yorków, to ja nic nie mam (sama niedawno takiego chciałam) tylko do sąsiadki:-D w tamtym tyg. sprawiła sobie yorka i chodzi dumna jak nie wiadomo co:baffled::baffled:
a su** tak nie lubię, że szok:wściekła/y::wściekła/y:
no i jakby zobaczyła posturę takiego słodkiego stafika:-D:-D mina jej zrzędnie:-D:-D
uwierzysz, że idiotka potrafi mi zatrzasnąć drzwi wejściowe przed nosem:angry:
a tak mój piesek będzie poukładany,
a to, że ona na bank będzie się go bać- trudno:-D:-D ja straszyć psem nie będę!!

Już przestało padać, ale niestety jest mokro... :/
Może jutro się uda...

Ostatnia edycja:
ewcia nie ma sprawy,,,zycze ci slonka,,podeslala bym ci mojego troszke,,,,a ta sasiadka rany co za....
renna no dziwne,,,hmm..tyle czasu..

reklama
marylka co za lekarz!!!!nie wszytsko da się sprawdzić na 100 % przez wywiad,przecież on nie siedzi w Twoim organiźmie...a co do @,to zobaczymy,będzie albo nie-są tylko 2 wyjścia;)
ja tam w sumie go lubie i uwazam że jest jednym z najrosądniejszych lekarzy w moim mieście i nie powiedział ze napewno tylko że prawdopodobnie prolaktyna - fakt mógł zlecić badanie i było by czarno na białym ale jak na razie lek działa bo jusz mi wydłuża cykl - więc chyba dobrze stwierdził - mam taką nadzieje. Zawsze mi dobrze doradzał i dobrze leczył także pozostaje mi wierzyć w jego wiedze bo reszta to patałachy u nas no może jest jeszcze jeden dobry ale reszta to masakra , zobaczymy co bedzie za 2 m-ce

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry