reklama
Dzięki za opis czkawki:-) To moje dziecię chyba nie ma
A ile czasu to trwa?
Bardzo różnie. Czasem chwilkę, a czasem męczy się biedactwo parę dobrych minut
Dziękuję wszystkim jeszcze raz. Jesteście kochane
No właśnie co z Gizelką?
tosia1
zakochana mama
o jejku.. Mój miał dziś wcześniej przyjechać, ale kumpla ojcu nawala komp no i kto jak nie M... no i dalej nudy... Moja Niunia rzadko ma czkawkę.. a czkawka to podobno dobrze, bo wtedy maleństwo ćwiczy sobie.. juz nie mogę doczekać się czwartku i szkoły rodzenia.. ciekawe czy będzie fajnie..:-)
kerna
http://www.lauraziobro.pl
Strasznei jestem ciekawa co u Gizelki.
co do czkawki to moja niunia ma codziennie po kilka razy
Czasem dla mnie jest to już nieprzyjemne po prostu. Zwykle jest to tylko takie stukanie w brzuchu ale czasem też można wyczuć ręką. Podobno maluszkom czkawka w ogóle nie przeszkadza tak jak nam..dużym;-)
co do czkawki to moja niunia ma codziennie po kilka razy

Ja po wizycie, usg dziś nie bylo ,tylko słuchanie serducha - wszystko ok. W czwartek mamy umówione usg 4d . Dostałam furangin bo mam bakteryje jakieś w siuskiach no i mam jeść więcej mięsa,bleeeee
naprawdę przed ciążą byłam mięsożercą ale teraz miesowstręt mam . Dziś mi pan dr wymaz z robił i brrr wyjątkowo jakoś to mało przyjemne było , no ale jak mus to mus.
Jak dziś powiedzialam mojemu B.że już jedna wrześniówka się rozpakowała a miała termin później niż my to mu mina zrzedła - a dobrze mu tak
może mi tę diabelną łazienkę skończy wreszcie.

Jak dziś powiedzialam mojemu B.że już jedna wrześniówka się rozpakowała a miała termin później niż my to mu mina zrzedła - a dobrze mu tak

kerna
http://www.lauraziobro.pl
ja też nie mam opcji co tu robić..nic mi sięnie chce..spacer odpada, bo sie wytopię,a w domu też sięsiedzieć nie chce..może pranie zrobie

Iwona_J
Zaangażowana w BB
ja też nie mam opcji co tu robić..nic mi sięnie chce..spacer odpada, bo sie wytopię,a w domu też sięsiedzieć nie chce..może pranie zrobie![]()
hehe ostatnie zdanie to tak jakbym siebie słyszała tak jak kiedyś ciężko mi się było zmobilizować żeby zrobić pranie czy wyprasować tak teraz takie rzeczy poprostu z nudów robię

reklama
Ja po wizycie, usg dziś nie bylo ,tylko słuchanie serducha - wszystko ok. W czwartek mamy umówione usg 4d . Dostałam furangin bo mam bakteryje jakieś w siuskiach no i mam jeść więcej mięsa,bleeeeenaprawdę przed ciążą byłam mięsożercą ale teraz miesowstręt mam . Dziś mi pan dr wymaz z robił i brrr wyjątkowo jakoś to mało przyjemne było , no ale jak mus to mus.
Jak dziś powiedzialam mojemu B.że już jedna wrześniówka się rozpakowała a miała termin później niż my to mu mina zrzedła - a dobrze mu takmoże mi tę diabelną łazienkę skończy wreszcie.
gratki udanej wizyty
Mezusiowi wieczorem tez powiem o Kasionie, moze dotrze do niego ze to naprawde niedługo. A my z zakupami daleko w tyle.
A ja własnie dzidziusia czuje pod lewym cyckiem:-):-), a o zebrach to juz nie wspomne, bola mnie jak diabli