Dziewczyny, potrzebuje jakiegos przepisu dobrego na ciasto... Najlepiej nie z kremami, chyba, ze takimi ktore postoja i nie z galaretka... macie jakies pomysly????
Przechodze wlasnie przez okres 'musze zaczac gotowac i piec' i mam taka wielka ochote cos upiec wlasnie... ale z racji tego, ze mieszkam w Anglii to ciezko o skladniki do mojego ulubionego ciasta... A nie chce jechac do polskiego sklepu... Bylabym wdzieczna za pomysly
Fantasia, uwierz mi, najgorsze co mozna zrobic w samotnej ciazy to skupic sie na gnoju, ktory spowodowal ten stan (sory za ostre slowa). Moja pierwsza ciaza byla samotna, a moze raczej samodzielna. Dalam rade, ale niestety bylam zbyt zdolowana, zeby cieszyc sie z prostych rzeczy. pamietaj, ze to co sie dzieje z Toba teraz...i z twoich maluchem, to cos magicznego...I jedynego w swoim rodzaju- nikt i nic nie beda w stanie zapewnic Tobie takich wspomnien...
I wiem, ze ciezko w to uwierzyc, ale on wroci... i ty go przyjmiesz..i skrzywdzi Cie jeszcze wiele razy... Ale w tym wszystkim musisz pamietac, ze jestes matka, ze jestes odpowiedzialna za czyjes zycie i gdy bedziesz sie robila 'miekka' pomysl, ze tylko od Ciebie zalezy szczescie twojego dziecka.
To sie rozpisalam....