reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

U Lekarza... szczepienia, choroby i wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

z tego co czytam to to jest jakies pomieszanie z poplątaniem, jedne dzieci przypierają jakąs okresloną mase i lekarz mowi ze malo, a inne dokladnie w tyle samo czasu taką samą mase i lekarz mowi ze za duzo, o co tu chodzi??

reklama
Mag kup w aptece woreczki na mocz ,Przyklejasz, zapinasz pampera i czekasz:) Są specjalne dla chłopców i dziewczynek:)Groszowe sprawy.

dzięki:-D:-D
próbowaliśmy z woreczkami, ale wyniki ciągle wychodziły złe i doktorka kazała teraz tak spróbować, bo niby woreczek może się ubrudzić od pupy itd...

spotkałam znajomego, który stwierdził, że Szymi jest wielki (wrrrrrrrr:growl::growl:), bo jego 8-miesięczny syn waży 7kg:baffled:

bez przesady, ja wiem, że lekarze maja jakieś normy, no ale jednak dzieci sie od siebie różnią!
moja jest drobna i tez ciągle słyszę, że za mało waży itp. no a co ja mogę zrobić?? wydaje mi się, ze je naprawdę dużo, może poszła w mojego M., on ma zajebistą przemianę materii ;-)

dzięki:-D:-D
próbowaliśmy z woreczkami, ale wyniki ciągle wychodziły złe i doktorka kazała teraz tak spróbować, bo niby woreczek może się ubrudzić od pupy itd...

spotkałam znajomego, który stwierdził, że Szymi jest wielki (wrrrrrrrr:growl::growl:), bo jego 8-miesięczny syn waży 7kg:baffled:

Nie przejmuj się Kochana!! Moja mała waży 7300 :D Siostry synek ma zaraz 9 miesięcy a waży 8500, ale według lekarki dużo za mało ma iść z nim do poradni specjalistycznej, żeby zobaczyć czy to genetyczne, jego tatuś to chudzina! mama zresztą też :)

A co do dwulatków mój Dawid we wrześniu skończy dwa lata i waży prawie 14 kg :)

z 87 cm :) nie wiem dokładnie, mamy w rodzinie 9 miesięcy starszego chłopca i są równi i tamten waży też 14 kg :) Dawid nie jest grubaśny, ale też i nie chudy, się śmiejemy, że jest "zbity" :D

Ach i muszę się pochwalić, że u nas nocnikowe sukcesy :) sam prosi :)

reklama
Do góry