reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej kochane!

Julitka - wielkie gratulacje!!! :-):-) Ale super, kolejna mamusia! Ooo, jak ja bym chciała do Was dołączyć...

Kochane, własnie wróciłam do domu i zaraz Was poczytam, ale muszę się pożalić... Okazało się, ze warunki pracy są zupełnie inne niż na rozmowie! :no::wściekła/y::wściekła/y: Pogadałam z M. i zrezygnowałam z tej pracy... Czuję się zrobiona w konia normalnie... :baffled::eek::wściekła/y::wściekła/y:

No prosze poznikałyście zboczuszki, to ja lecę pod prysznic i tez zmolestuję Pola a co niech chłopak ma radoche jak inni. Szczypam kochane po uszach
marry jeszcze cie ujrzała, bieduleczko, tak czasem niestety jest, przykro mi , znajdziesz coś lepszego

mary-beth a to wredne łajzy... wrr... co innego mówią co innego sie później okazuje!!!
monisia mama starajcie sie tam dziś owocnie !!!
aha mama trzymam kciuki by ten Twój bąbelek pękl
ja juz wykąpana wiec moge chwile posiedziec :)

Witam nocną porą :-) U nas burza i ulewa, brrr...

Mar
y lepiej, że zrezygnowałaś teraz, a nie po podpisaniu umowy i związaniu się na dłużej w niewygodny sposób. Potem jest znacznie trudniej zrezygnować i tak lecą latka w nieciekawej pracy. Znajdziesz coś nowego z pewnością :-)

Julitka widziałam test, cudne dwie kreski, nareszcie! Ogromne gratulacje! Może uda się nam do ciebie dołączyć za kilka tygodni ;-)

Dzięki Wisieńka i Maran! Jutro czeka mnie więc wycieczka w poszukiwaniu pracy... Znów... :eek::eek: Ale najbardziej mi źle z powodu, ze ta baba, ta szefowa mnie tak chciała w konia zrobić! Zero prawa do przerwy, umowa bez szans na stałą, długie oczekiwanie na kontrakt i praca samemu w sklepie oraz zero przeszkolenia!!! :eek::eek: Na szczęście nie czuję się bardzo winna, ze rezygnuję, bo to marna oferta i tylko 30%...

Sol, Maran, Szczęśliwa, Zapmarta, Maggy - mamusie, co słychać? ;-)
Mamusia - &&&&&&&&&&&&&&&&&& za staranka! :-)
Julitka - jak mąż zareagował na 2 kreseczki? :-)
Hope - no właśnie, chciałam zrezygnować przed podpisaniem kontraktu, bo potem to bym udupiona była!

A u mnie po @ już! :-):-):-) Zaczynamy 5. cykl starań. M. zamówił sobie dziewczynkę. :-):-D:-):-)

Ostatnia edycja:
mary-beth ludzie czasem to ch...je naprawde, chcieliby niewolnika a nie pracownika:wściekła/y:
no ja nie czuje sie jakoś źle, tylko my mamy kiepskie nocki teraz z Alą i zmeczona jestem... ale nic nie poradze, trzeba przetrwać...

no normalnie sexyboom sie powinno forum nazywac! :) zbiorowy gwalt dzisiaj bedzie, ze hej.
a my bylismy na kolajci w koreanskiej knajpce za rogiem - wolowinka taka cieniusienka w kawaleczkach, drobniutkich, kruchutkich marynowana w oleju sezamowym. palce lizac! :)
a jutro z samego rana musimy wsiasc w pociag i pojechac do zurychu - P. raz w miesiacu musi tam na kroplowki jezdzic, a ja wtym czasie sprobuje kupic prezent urodzinowy dla rocznego synka kumpeli. caly dzien nie bede miala neta, wiec dopiero wieczorkiem dam znac.

mama - w jakim podgrzewaczu? jakims specjalnym? do laika mowisz. ale widze, ze temat pociagnal sie pieknie :D:D:D

julitka - jak małż?

a ja mam znow kurde prawie goraczke. druga polowa cyklu jak nic - piekne 37,4 caly dzien a wieczorem jeszcze wiecej. nie cierpie tego, bo sie zle czuje, jakbym przeziebiona byla. jak normalnie mam najczesciej ponizej 36,6 to jeden stopien mi skacze kurde i naprawde to odczuwam bardzo.
sprobuje jutroz mierzyc termometrem zwyklym moim w ustach i zobaczymy co z tego wyjdzie.

trzymam kciukasy za wszystkie wizyty, boboseksy, bety, testowania i inne dzieciorobskie sprawy wymagajace &&& :D

sciskam na placek! ;*

Dzięki Wisieńka i Maran! Jutro czeka mnie więc wycieczka w poszukiwaniu pracy... Znów... :eek::eek: Ale najbardziej mi źle z powodu, ze ta baba, ta szefowa mnie tak chciała w konia zrobić! Zero prawa do przerwy, umowa bez szans na stałą, długie oczekiwanie na kontrakt i praca samemu w sklepie oraz zero przeszkolenia!!! :eek::eek: Na szczęście nie czuję się bardzo winna, ze rezygnuję, bo to marna oferta i tylko 30%...

Sol, Maran, Szczęśliwa, Zapmarta, Maggy - mamusie, co słychać? ;-)
Mamusia - &&&&&&&&&&&&&&&&&& za staranka! :-)
Julitka - jak mąż zareagował na 2 kreseczki? :-)
Hope - no właśnie, chciałam zrezygnować przed podpisaniem kontraktu, bo potem to bym udupiona była!

A u mnie po @ już! :-):-):-) Zaczynamy 5. cykl starań. M. zamówił sobie dziewczynkę. :-):-D:-):-)

wspolczuje! wiem jak to jest jak sie pracy szuka... ja tez mam teraz taka bez sznas na staly kontrakt, pensja do dupy, wymagania wygorowane i czesto siedze w pracy 8-20 :( nie daj sie w konia zrobic!

reklama
Maran - zgadzam się! A najgorsze, że nic nie powiedzą na rozmowie! :eek::eek: I człowiek się cieszy z pracy, a potem taka lipa... :baffled::baffled::baffled:
Mam nadzieję, że samopoczucie u Ciebie się polepszy! Chyba II trymest już daje odpocząc, więc powinno być lepiej. ;-)

Pok - a Ty mieszkasz gdzieś za granicą? Czy w Polsce? No to ładnie - od 8 do 20... Mam nadzieję, że Ci chociaż za nadgodziny płacą!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry