S
Sol
Gość
Witam się porannie 
mama - trzymam kciuki
nagapalma - za Ciebie też trzymam kciuki żebyś szybko przeszła w stan tzw błogosławiony
mary - współczuję sytuacji z pracą - niestety w dzisiejszych czasach nie ma co liczyć na uczciwość
Ale mam nadzieję ze szybko znajdziesz coś lepszego 
ewelina - ty erotomanko
Żeby mi się tak chciało - a ostatnio mi się nie chce
Inna bajka że po każdym przytulanku macica mi się stawia okropnie :-( Ehh... zazdroszczę 
monia - ślę Ci trochę mojej pozytywnej energii bo widzę że tobie jej bardziej potrzeba i połowę powera bo zaraz chałupę rozniosę
Nigdy nie wątp w to ze będziesz mamą
Nie wolno
I proszę się uśmiechnąć do siebie że dzień ładny, że możesz iść później na lody, męża zgwałcić
Pranie zrobione, mięso wstawione, ziemniaki obrane i wstawione, kawa się studzi, dziecko nakarmione, Teraz szybko muszę powiesić pranie i skoczyć do sklepu po wędlinkę i sałatki jakieś do obiadu i poprosić koleżankę zeby ona zajrzała bo mi się mięso spali jak zostawię a nie wiem ile będzie się dusiło
Ehh... nie ma to jak wstać o 6 i wszystko sobie przyszykować
Jezuu... czuję się jak na amfie
:_D
Buahaha
- Karola zjadłaś parówkę?
- Tak
- Mam sprawdzić?
- Nie - i spyliła do pokoju

mama - trzymam kciuki

nagapalma - za Ciebie też trzymam kciuki żebyś szybko przeszła w stan tzw błogosławiony

mary - współczuję sytuacji z pracą - niestety w dzisiejszych czasach nie ma co liczyć na uczciwość

ewelina - ty erotomanko

monia - ślę Ci trochę mojej pozytywnej energii bo widzę że tobie jej bardziej potrzeba i połowę powera bo zaraz chałupę rozniosę

Pranie zrobione, mięso wstawione, ziemniaki obrane i wstawione, kawa się studzi, dziecko nakarmione, Teraz szybko muszę powiesić pranie i skoczyć do sklepu po wędlinkę i sałatki jakieś do obiadu i poprosić koleżankę zeby ona zajrzała bo mi się mięso spali jak zostawię a nie wiem ile będzie się dusiło

Buahaha
- Karola zjadłaś parówkę?
- Tak
- Mam sprawdzić?
- Nie - i spyliła do pokoju

Ostatnio edytowane przez moderatora: